IPhone 6s anyar dina 9 Oktober, badarat OS X 10.11 El Capitan, Amazon lirén ngajual Apple TV sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

soydemac1v2

Aya kirang kénca pikeun urang gaduh dina leungeun kami anu ditunggu-tunggu iPhone 6s / 6s Plus di Spanyol, khususna bakal sayogi di Apple Store, 9 Oktober. Alat ieu anu dipasihkeun dina bulan Séptember kalayan seueur perbaikan boh dina kaméra, sapertos dina CPU sareng fitur-fitur anyar sanésna sapertos sensitipitas kana tekanan dina layar (téknologi anu disebut Apple 3D Touch), bakal ngajantenkeun seueur urang hoyong pisan nyandak sarung tangan. sareng tingali heula-tangan upami éta leres-leres patut diluncatan.

Di sisi anu sanésna, urang moal tiasa mopohokeun OS X El Capitan anu disebatkeun seueur, sistem operasi anu éta parantos dipasang dina sababaraha Mac sababaraha bulan pangguna sareng pengembang dina tahapan béta na, tungtungna diluncurkeun dina 30 Séptémber salaku pembaruan gratis pikeun Mac anu nyumponan sarat instalasi sareng éta anjeun tiasa mendakan dina entri ieu.

Patokan-iphone 6s-macbook-0

Di sisi anu sanésna, kami parantos ningali pembaruan Apple TV ngaléngkah deui léngkah pikeun hiburan multimédia dina gaya Wii anu murni, kalayan kamungkinan ngambah App Store pikeun ngaunduh kaulinan sareng paréntah pikeun ngendalikeun gerakan, taktil sareng cukup tepat. Janten ayeuna éta sanés ngan ukur bakalan salaku "perantara" pikeun nonton pilem atanapi nganggo éta salaku pamuter, tapi ogé mekarkeun kamungkinan na pikeun midangkeun pidéo.

Nanging, ieu sigana henteu lucu pisan ka Amazon anu serius ngémutan éta lirénkeun ngajual Apple TV énggal salian ti Chromecast Google kumargi aranjeunna tiasa monopoli penjualan anu sampurna tiasa nyandak alat anjeun, Amazon Fire.

KOTAK AMAZON

Pokokna pikeun anu teu terang atanapi anu anyar dina dunya Mac ieu, kami ngantunkeun sababaraha tautan supados anjeun terang kumaha carana masang OS X El Capitan ti mimiti boh pikeun anu asalna tina vérsi anu sateuacana boh pikeun anu kagungan béta tina sistem ieu parantos dipasang.

Tetep di blog pikeun konsultasi beja pangénggalna di dunya Apple sareng khususna di sakitar Mac. Salam sareng wilujeng Minggu!.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.