iPhone 7 sareng 7 tambah: Kesan munggaran nalika nyobian

Iphone 7 plus kesan opini

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, ieu bakal janten bagian opini, sareng ogé cukup pribadi. Dinten ayeuna kuring bakal nyarioskeun perkawis iPhone 7 sareng 7 plus, pendatang di Apple Store. Seueur komentar sareng data anu disayogikeun ku pangguna pas aranjeunna kéngingkeun terminalna. Salaku tambahan, média sareng blog parantos nyarioskeun perkawis sorotan sareng berita na. Kami ogé parantos ningali unboxing sakapeung sareng tés résistansi sareng kaméra parantos dimimitian.

Ogé, Naon anu biasa aya bewara atanapi pangémutan pangguna nalika tés iPhone 7 sareng 7 plus? Ieu mangrupikeun pangalaman kuring nalika nyobian sareng bédana anu kuring tingali antara terminal anyar ieu sareng iPhone ayeuna kuring 6. Kuring parantos ngawartosan yén kaméra dobel sanés anu paling ngareuwaskeun kuring.

Desain sareng tampilan visual iPhone 7

Persis sami sakali deui. Kumaha aranjeunna parantos tiasa nempatkeun éta tanpa urang nyarios yén éta sami? Ngarobih rohangan abu pikeun matte hideung anu dipikahoyong ku sababaraha pangguna sareng nambihan warna premium anu dimimitian ku modél 128Gb. Hideung herang parantos narik seueur perhatian sareng panginten anu paling seueur diperyogikeun, tapi finish ieu lain anu anyar atanapi revolusioner.

Éta ngalungkeun layar haseup pikeun kanyataan yén éta mangrupikeun desain konservatif. Naha éta mangaruhan pendapat abdi ngeunaan alat sareng kesan munggaran kuring? Leres, sareng seueur pisan. Éta masihan kuring perasaan yén éta mangrupikeun hal anu sami anu kuring bawa dina saku. IPhone 6 nganggo 3D Touch, langkung seueur kakuatan, kaméra anu langkung saé sareng séri fitur anyar. Tapi terminal kuring saé pisan pikeun kuring, naha kuring kedah mésér iPhone 7 kusabab éta langkung saé? Henteu, sabab kuring moal ningali bédana sareng éta bakal masihan kuring perasaan yén kuring miceunan artos. Artos anu kuring henteu kedah luang. Desain anu sami henteu aya pembaharuan.

Apple ngagaduhan pasar anu saé kanggo ditutupan. Henteu ngan ukur langkung seueur pangguna anu inovatif anu gaduh 6 atanapi 6an mutuskeun pikeun ngomean, tapi sacara gembleng massa anu masih nganggo iPhone 4, 4s, 5 atanapi 5s. Pikeun sadayana éta bakal hartosna parobihan anu nyata sareng aranjeunna bakal perhatoskeun bédana. Dina ahir poé éta terminal anu saé pisan sareng spektakuler, tapi ngagaduhan 6 atanapi 6an anjeun henteu ningali anu énggal.

iPhone 7, naon wartos anu pangsaéna anjeun?

Tangtosna, Apple janji langkung seueur batré, kakuatan sareng sadayana. Tapi dina waktos nyobian di toko kami moal ningali bédana. Éta henteu kunanaon tapi henteu matak imut. Logis dina dua taun aranjeunna tiasa ningkatkeun batréna pisan. Anu anéh upami aranjeunna henteu. Naon anu kaget kuring harita? Kaméra, nganggo hiji atanapi dua lensa. Saé pisan sareng zum ogé. Boh tukangna sareng payun parantos ningkat, tapi kuring terang yén aranjeunna bakal teras-terasan ningkatkeun éta pikeun pikahareupeun, sareng pikeun kuring éta sanés faktor anu paling pasti nalika ngagaleuh.

Kami dibéjaan yén tombol Imah parantos didesain ulang. Henteu, aranjeunna henteu acan ngararancang deui, aranjeunna sacara praktis ngaleungitkeunana. Sacara visual éta sami, tapi anu dirampa nyaéta layar normal sareng 3D Touch. Hal salajengna anu bakal urang tingali nyaéta ngahijikeunana dina layar sareng ngeureunkeun gaduh rohangan nyalira dina terminal. Langkung raoseun sareng pikaresepeun tombol Utama anyar ieu, kuring ogé béjakeun ka anjeun. Customizable dina tingkat tekanan.

Anu sanésna deui? Sora. Abdi hoyong nyobian spéker stereo anu kaluar duanana ti handap sareng ti daérah payun luhur. Kuring nempatkeun iPhone 7 pikeun maénkeun sareng lagu Perfect Illusion karya Lady Gaga sareng di gigireun iPhone kuring 6. Duanana dina volume lengkep. Hasilna anu paling narik kuring ngeunaan terminal ieu. Langkung ti dua kali sora iPhone 6 sareng kualitas anu langkung seueur. Endah. Lumayan spéker portabel.

Kasimpulanana. Naon anu kuring parantos nyarios dina tulisan séjén. Upami anjeun gaduh iPhone 6, anu henteu dijual deui di toko, atanapi 6s henteu pantes diluncurkeun ka generasi ieu. Upami anjeun hoyong perhatoskeun parobihan anu saé, anjeun kedah ngantosan. Hal anu saé nyaéta terminal anjeun masih ayeuna pisan sareng desainna henteu pati katinggaleun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.