Kieu carana HomePod pondok "Welcome Home" anu diarahkeun ku Spike Jonze didamel

Dina awal Maret, Apple nyebarkeun iklan anyar, rada pondok, dimana urang tiasa ningali kumaha pangguna HomePod pulang saatos dinten damel di damel sareng naros ka HomePod maénkeun sababaraha musik anu anjeunna resep. Pidéo ieu nunjukkeun urang kumaha musikna mimiti diputer, imah mimiti beuki badag nalika protagonis mimiti nari.

Upami anjeun parantos ningali pidéo éta, pastina narik perhatian anjeun, épék sareng trik anu dianggo Spike pikeun ngarékam. Upami anjeun hoyong méréskeun sadaya mamang anu timbul dina waktos éta, publikasi éta AdWeek parantos ngadamel pidéo ngeunaan cara ngadamel pondok ieu dibintanginya penari FKA Twigs.

Éta pisan anu matak, sapertos sét ngalir teras-terasan, ngarobih ukuran témbok, sofa, objékna siga-siga ninggalkeun rohangan pikeun protagonis iklan pikeun mindahkeun bébas di sakuriling apartemen leutikna. Iklan ieu nunjukkeun ka urang, sakali deui, kumaha duanana dina pilem sareng televisi, masih kénéh aya ruang pikeun kaaslianana, tanpa milih cara anu paling saderhana, nyaéta milih pikeun CGI.

Salah sahiji panasaran tina pengumuman ieu, kami mendakan éta dina casting anu FKA Twigs damel, casting dilakukeun ngaliwatan FaceTime antara sutradara pondok / iklan, Spike Jonze sareng penari, kumargi FKA aya di London dina waktos éta.

Upami anjeun mendakan aspék sanés anu narik perhatian anjeun dina lagu, anjeun kedah terang yén éta disebat "Til it's Over" ku Anderson .Paak, lagu anu ngan ukur aya di Apple Music, Sapertos kaseueuran lagu anu dianggo ku Apple dina kaseueuran iklan na anu pang anyarna, anjeun kedah nyobian milarian Spotify atanapi YouTube pikeun ningali kumaha anjeun henteu mendakanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.