Jon Stewart ngamajukeun acara barunya pikeun Apple TV + moyok balapan luar angkasa milyarder

Jon Stewart

Saatos ninggalkeun dunya tipi di 2015 sareng ngudag hukum, anu nampilkeunana Jon Stewart ngumumkeun telat taun ka tukang yén kuring ngagaduhan niat balik deui kana tipi, janten Apple TV + platform anu dipilih pikeun mulang ka dunya tipi kalayan program urusan ayeuna.

Anu urang terang nyaéta unggal épisode bakal nungkulan hiji topik sareng ieu bakal ayeuna. Dina tiori, sadayana sigana nunjukkeun yén masalah ayeuna bakal diungkulan dina séri sareng sacara ketat, Nanging, dina pidéo promosi na balik deui ka Apple TV + pikeun nunjukkeun anu sabalikna.

Jon Stewart parantos ngeposkeun dina akun Twitter na hiji video anu promosi acara na Masalah sareng Jon Stewart dina pokes fun dina balap luar angkasa milyar. Dina pidéo 3-menit ieu, Stewart ngahina ka miliarder téknologi anu resep kana rohangan: Jeff Bezos, Elon Musk sareng Richard Branson.

Dina peran Elon Musk nyaéta palaku Adam Pally, maén Jeff Bezos kami mendakan Jason Alexander sareng dina peran Richard Branson kami mendakan pel (leres, pel) Dina peran Mark Zuckerberg, urang henteu pendak ucing sesat.

Sanaos anjeun henteu ngontrol seueur basa Inggris, Jon Stewart parantos tanggel waler pikeun nawiskeun perwakilan grafik anu cekap cekap pikeun pinuh ngartos naon anu anjeunna anggap balapan luar angkasa ieu milyarder ti perusahaan téknologi utama, janten kuring ngajak anjeun ningali pidio lengkepna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.