Kaayaan ngajalankeun Windows 11 dina Mac via Boot Camp, masih teu jelas

boot Camp

Microsoft ngumumkeun Windows 11 awal taun ieu. Sistem operasi anyar ieu ngagaduhan sajumlah larangan nalika ngajalankeun dina Mac. Perusahaan ayeuna ngonfirmasi sababaraha parobihan kana sarat CPU pikeun Windows 11, tapi Dukungan Mac tetep teu pasti. Di momen teu dipikaterang upami versi anyar Microsoft tungtungna tiasa sacara resmi dijalankeun ngalangkungan Boot Camp di Macs.

Microsoft didirikeun tilu syarat utama pikeun PC pikeun ngajalankeun Windows 11:

  1. Meryogikeun mesin anu nganggo 64 GHz prosésor 1-bit atanapi langkung gancang.
  2. Sahenteuna 4 GB RAM sareng 64 GB neundeun.
  3. Komputer ogé meryogikeun kartu grafik DirectX 12 anu cocog sareng dukungan pikeun TPM 2.0.

Ieu nyababkeun seueur pangguna ngadu'a yén aranjeunna parantos mésér komputer teu lami teuing sareng teu kéngingkeun pembaruan éta. Tapi anu paling parah, pikeun urang dina hal ieu, pikeun pangguna Mac nyaéta dukungan resmi pikeun Windows 11 ngalangkungan Boot Camp tetep henteu jelas. Ieu kusabab Windows 11 ogé meryogikeun Trusted Platform Module (TPM) 2.0, nyaéta a lapisan kaamanan diwangun kana dewan logika atanapi firmware alat-alatna.

Apple henteu kantos nawiskeun dukungan pikeun standar TPM 2.0 dina Intel Macs, ngajantenkeun aranjeunna sadayana henteu cocog sareng versi Windows anu pangénggalna. Upami anjeun ngajalankeun pakakas anu dikaluarkeun ku Microsoft pikeun mariksa naha PC anjeun ngagaduhan pakakas anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun Windows 11, anjeun bakal kéngingkeun pesen anu nyarios yén "Anjeun henteu tiasa ngajalankeun Windows 11 dina PC ieu."

Aya pilihan sanés anu parantos kapendakan ku pangguna: Ngarobih sababaraha file sistem pikeun jalan pintas cek TPM 2.0. Nanging, Microsoft tiasa ngaleungitkeun solusi ieu.

Hal anu saé anu salawasna urang gaduh pilihan sanés sareng yén aranjeunna ogé aman sapertos di ngagunakeun Parallels.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.