Masalah ngabédakeun tab aktip dina Mac anjeun dina Safari 15? Coba ActiveTab

Safari 15 dina macOS

Safari dina vérsi 15 na teu resep sadayana. Nyatana, sistem anu dianggo Apple pikeun ngatur tab dina vérsi anyar ieu, henteu resep ampir saha waé. Salah sahiji masalah ageung anjeun ngagaduhan nyaéta kumaha ngatur sareng terang tab mana anu aktip sareng mana anu henteu. Apple parantos ngaluarkeun pembaruan pikeun ngabenerkeun sababaraha masalah anu parantos dilaporkeun ku pangguna, tapi henteu aya renik parobahan ieu. Tapi tiasa kahontal ngalangkungan anu saderhana sareng murah Aplikasi anu tiasa dianggo salaku panyambung browser.

Pangguna Safari anyar henteu resep pisan sareng cara ngatur tab aktif anu teu aya dina panyungsi. Apple teu acan ngalakukeun parobihan dina tab shading sanés dina versi béta tina Safari 15.1 atanapi dina versi pangénggalna peramban eksperimen Sawangan Téhnologi Safari. Tapi ieu henteu hartosna yén teu aya jalan kaluarna.

Ka pangguna na pamekar Zhenyi Tan  éta panginten anjeun nganggo penyuluhan Safari saderhana anu disebat ActiveTab anu nyayogikeun solusi, sahenteuna pikeun ayeuna sareng dugi Apple sacara resmi tiasa nyumbang sorangan. Sanaos henteu kantos dilakukeun, sabab anjeun pikir henteu aya masalah sapertos kitu. Éta sadayana perkawis sabaraha pangguna humandeuar ngeunaan pangiuhan. Balik kana solusi anu dianggo.

ActiveTab ngan saukur ngajadikeun langkung gampang pikeun ngadeteksi tab aktip dina Safari dina Mac ngagambar garis handapeun na. Aya dalapan warna anu tiasa dipilih, sareng garis handapeun tab tiasa disaluyukeun janten antara 1 sareng 7 piksel lega. Épékstop tiasa dianggo kalayan tata perenah tab "Cabut" dipilih sareng "Tampilkeun warna dina bilah tab" ditumpurkeun dina bagian Tab ti Safari Preferensi. Zhenyi ogé ngingetan yén ActiveTab moal tiasa dianggo saé upami anjeun gaduh seueur tab dina hiji jandéla.

Tab aktip


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.