Katalis ngaluncurkeun leungeun baju panyalindungan total pikeun AirTags

Katalis AirTags

Salah sahiji pilihan anu kami sayogi ku AirTags nyaéta mésér asesoris pikeun nempatkeun dimana waé. Aya seueur firma aksésori di pasar sareng dina hal ieu kami mendakan salah sahiji jalma anu kami terang pikeun panutupna sareng padumukan anu tahan pikeun sadayana, Katalis. 

Anu hiji ieu réngsé jam Klip-It, Gantung-It sareng Lengan-iteuk-It, anu dasarna ngalakukeun hal anu sami tapi nawiskeun tilu cara anu béda pikeun nempatkeun AirTag dimana waé salian ti nawiskeun perlindungan total tetep AirTags kami tetep gembleng.

Katalis AirTags

Diaku June Lai, anu nyaéta CEO Catalyst ngajelaskeun ka média dina presentasi produk yén aranjeunna leres-leres wareg ku produk énggalna pikeun Apple AirTags:

Perlindungan pinuh kami pikeun AirTags mastikeun yén jalma-jalma tiasa ngamankeun aranjeunna ampir naon waé, henteu masalah gaya hirup atanapi lingkunganana, sareng ngajagi aranjeunna aman sareng aman. Unsur dalil sareng desain anu sami anu ngagaduhan kapercayaan konsumén Catalyst pikeun kasus iPhone, iPad sareng AirPods, dilarapkeun ka AirTag sareng kami gumbira ngabagi tawaran anu pangénggalna ieu sareng konsumén.

Seueur urang parantos terang produk Catalyst pikeun waktos anu lami sareng dina hal ieu nambihan pelindung anyar ieu pikeun AirTags kana koleksi produk anu lega. Dina hal ieu asesoris anyar gaduh hargana $ 34,99 unggal unit. Ieu tiasa disayogikeun dina halaman wéb perusahaan sareng bakal mangpaat pisan pikeun nempatkeun sareng ngajagaan AirTags dimana waé.

Katalis AirTags


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.