Salam ka Snapheal PRO

Kami nampilkeun ulasan munggaran pikeun aplikasi Snapheal PRO kahareup anu bakal dijual Séptémber payun pikeun OSX

Bewara sésana dina OS X Mavericks

OS X Mavericks ayeuna ngahijikeun bewara anu ngageterkeun anjeun nalika kibor anjeun atanapi alat anu cocog anu sanés kakurangan kakuatan batre.

Jaga printer anjeun dina Mac nganggo CUPS

Kami nunjukkeun anjeun kumaha aktipkeun Interface Pencetakan Umum Unix dina Mac (CUPS) sahingga anjeun tiasa ngatur printer anjeun ku naon waé anu anjeun pikahoyong.

Dimana gigabyte dina hard drive kuring?

Katerangan naon anu kajantenan nalika urang mésér Mac sareng nalika urang ningali kapasitas hard drive dina sistem kami ningali yén éta kirang tina iklan.

Gambar dijagaan ku Watermark FX

Aplikasi pikeun Mac anu anjeun tiasa sacara gampil nempatkeun watermarks sareng jalur cai pikeun ngajagaan gambar anu urang unggah kana wéb.

Kumpulan Musik dina iTunes

Ngidinan sadaya akun pangguna dina Mac anjeun pikeun ngaksés musik dina hard drive anjeun anu ngagaduhan kumpulan musik anu dipiboga ku pangguna sanés.