Pamulihan OS X

Perlindungan langkung seueur pikeun Mac anjeun Kami parantos terang yén sistem Mac OS X aman pisan sareng ampir ...

Dimana gigabyte dina hard drive kuring?

Katerangan naon anu kajantenan nalika urang mésér Mac sareng nalika urang ningali kapasitas hard drive dina sistem kami ningali yén éta kirang tina iklan.

Gerak isyarat dina Magic Trackpad

Gerak isyarat anu tiasa dilaksanakeun nalika ngoperasikeun Magic Trackpad dina OSX pikeun seueur tindakan anu henteu tiasa dilakukeun tanpa éta.

Kumpulan Musik dina iTunes

Ngidinan sadaya akun pangguna dina Mac anjeun pikeun ngaksés musik dina hard drive anjeun anu ngagaduhan kumpulan musik anu dipiboga ku pangguna sanés.

Batré anu langkung lami

Poé isuk kuring gugah sareng nalika kuring siap-siap nyambungkeun iPhone pikeun ngeusi batre hal éta kajadian anu kuring henteu disangka, ...

Dimmer, kontrol kacaangan Mac anjeun

Atur kacaangan layar sareng warna beureum dina Mac sareng Dimmer. Ngamungkinkeun anjeun ngarobih sababaraha prétét pikeun panggunaan anu béda-béda

Konci atanapi pilihan "Alt" dina OS X

Kami mendakan naon tombol Alt atanapi Option dina Mac. Rahasia naon anu disumputkeun konci ieu? Entong sono sabab masihan anjeun aksés kana seueur fungsi.

Konpigurasikeun Pesen dina OS X

OS X masihan urang kasempetan pikeun nganggo Mac pikeun ngirim sareng nampi pesen nganggo sababaraha akun email sareng nomer telepon salaku idéntifikasi.

Naha AppleCare pantes mayar?

Kuring henteu hoyong ngahesekeun kahirupan anjeun, pikeun anjeun parantos tiasa konsultasi sareng halaman wéb Apple dimana sababaraha detil diklarifikasi komo ...

Sejarah Apple: Apple II

Di dieu kami hiji deui Minggu, marios sajarah perusahaan komputer panggedéna sareng panghadéna, dinten ayeuna urang badé nyarios ...

Carita Apple: Lisa Computer

Apple Lisa mangrupikeun komputer pribadi anu révolusionér anu dirancang di Apple Computer salami awal taun 1980an. Proyék Lisa dimimitian ...

Alatna rusak? Eureun ceurik

Upami alat anjeun parantos lirén damel kusabab masalah parangkat lunak. Tong ceurik. Éta ngagaduhan solusina.  

IPhone 5 lawan 4S

Apple iPhone 5 anyar parantos aya dina milik kami. Kalayan layar anu langkung ageung, prosesor anu langkung kuat atanapi kaméra anu ningkat, éta…

Siri, nganggo dina basa Spanyol

Fitur bintang tina iPhone 4S ngareuwaskeun urang sadayana, hanjakalna Spanyol sanés mangrupikeun salah sahiji bahasa anu didukung ....

EarPods, headphone anyar Apple

Headphone parantos mangrupikeun hal anu sanés dimana Apple parantos museurkeun perhatian na dinten ieu, sareng éta anu énggal ...

Gunung Singa, jero-jerona

Ayeuna urang gaduh Singa Gunung di App Store, sistem operasi anyar Apple pikeun iMac, Macbook nyaéta ...

wifi2me: aksés jaringan wifi

Halo babaturan applelizados, lami pisan urang nyarioskeun tentang program iwep pro pikeun ngablokir jaringan wifi anu kami unduh ...

Kéngingkeun aplikasi !! Gratis!

Saur rerencangan Applelizados di dieu kuring masihan anjeun tautan kana halaman dimana anjeun bakal mendakan SEMUA aplikasi GRATIS ya enya ...

[CURIOSITIES] Ngeunaan Steve Jobs

Dinten Minggu ieu, kuring ngantepkeun panasaran panasaran ieu ngeunaan Steve Jobs, sababaraha diantarana parantos dikenal, anu sanésna henteu seueur pisan. 1) Dijual ...

[KHUSUS] Surface Tablet

Sakumaha anjeun sadayana terang, sababaraha dinten ka pengker Microsoft nampilkeun tablet sorangan codenamed Surface, éta mangrupikeun upaya ku ...

IOS 6 Ringkesan Fitur Anyar

Kusabab intina Senén kamari, seueur anu parantos ditulis ngeunaan ios 6 sareng fitur-fitur anyar na, saéngga ...

ULANGAN: MacBook Air

Abdi parantos hoyong mésér Macbook Air 13 inci sakedap, éta sababna kuring mutuskeun ngalakukeunana ...

Apple TV 3G moal naék harga na

Sakumaha parantos dikabarkan, Apple ogé bakal nampilkeun dinten ayeuna Apple TV 3G (MD199LL / A) anyar anu sanggup muterkeun eusi ...

Bahaya pireu ti iPods

Musik dina volume tinggi pikeun waktos lami nyababkeun karusakan dédéngéan henteu tiasa dibalikkeun. Sedengkeun sababaraha nagara Éropa gaduh ...

Top 10 aplikasi iPad

Teras we nampilkeun itungan aplikasi iPad anu pangsaéna, émut yén éta mangrupikeun sapuluh top dumasar kana ...

Unduh wallpaper Singa Gunung

Sakumaha tradisional sareng tiap Preview Pangembang anu dikaluarkeun ku Apple, wallpaper na ayeuna tiasa diala ku ...

Klip rahasia Mac OS X

Trik ieu mangrupikeun salah sahiji anu ngareuwaskeun seueur jalmi, sareng henteu seueur jalma anu terang ayana ...