Diajar ngagunakeun Force Quit

Mitos Ctrl + Alt + Del tina Windows ngagaduhan sasaruaan na dina OS X, sanaos kuring ngabayangkeun yén anjeun sadayana parantos terang, dinten ayeuna urang badé ...

Ngalereskeun samentawis pikeun gangguan MacBook Pro 2009

Sababaraha dinten ka pengker aranjeunna nyarioskeun hal anu sami di kalangan Makers anu kéngingkeun MacBook Pro énggal, blog ngeunaan Apple sareng Mac beuki pinuh ku peminat perusahaan apel anu rada kabingung ku masalah minor, tapi teu tiasa dibantah bangor anu ngagaduhan nyababkeun MacBook generasi saterusna: mangrupikeun sora 'suara bip' anu muncul ujug-ujug dina komputer Mac kami.

Masalah sareng iPod Nano 1G

Pasti anjeun maca tulisan ieu sareng anjeun mikir yén panulis ngalakukeun kasalahan sareng maca sumber anu rada kuno sareng anu di ...

VirtualBox 3, ayeuna sayogi

Anjeun terang kuring sok nyobian nyandak program Mac anu pangsaéna di ditu, sareng biasana fokus kana perangkat lunak gratis ...

Standarisasi Apple sareng Charger: Berita, Patarosan, sareng Spekulasi

Seueur anu parantos nyarioskeun ngeunaan universalisasi carjer sahingga pilihan pikeun nganggo carjer anu sami pikeun sadaya alat anjeun henteu paduli perusahaan anu ngadamelna. Maka diarepkeun yén ku dinten 2010 telepon sélulér bakal nampi muatan anu diperyogikeun ngalangkungan mini-USB, sakumaha nyatakeun dina perjanjian anu ditandatanganan tanggal 29 Juni, ku perwakilan 10 perusahaan sélulér

Snow Leopard sareng fitur anyar na

Dinten ieu kami masihan anjeun warta anu saé anu bakal ngabantosan anjeun dina padamelan anjeun pikeun jalma-jalma anu nyiptakeun Screencasts salaku profési ...

iCal: Langganan Kalénder

Pikeun anjeun anu henteu ngaidentipikasi iCal ogé, kuring ngingetan: iCal nyaéta aplikasi kalénder pribadi anu didamel ku ...

Asalna nami "iPod"?

Nami iPod disarankeun ku Mr. Vinnie Chieco, panulis iklan di San Fransisco. Chieco damel ...

Apple datang ka Simpsons

The Simpsons, séri kartun Amérika lucu, kasohor janten anu mimiti lulucon sareng tamu na, di ...

Penjualan apel nuju ningkat

Apple mangrupikeun perusahaan anu langkung padet unggal dinten, penjualan na parantos ningkat dibandingkeun taun kamari ...

IPod paling murah di dunya

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku bank Australia "Commonwealth Bank", Australia justru nagara dimana anjeun tiasa mendakan iPod Nano anu langkung mirah

Alat Apple anyar: iBangle, pinggel musik

Apple henteu lirén ngarobih, sahingga parantos ngembangkeun perangkat keras anu kualitas kalayan desain anu henteu pernah katingali sateuacanna. Sababaraha dinten ka pengker anjeunna nampilkeun anu anyar dina gadget musik. Pikeun aranjeunna anu ngira yén iPod mangrupikeun hal anu paling énggal dina hal pamaén média kami kaduhung pikeun ngawartosan yén aranjeunna salah

FileSync, pikeun nyingkronkeun file

Kami parantos sering nyarioskeun sababaraha dinten ieu ngeunaan MobileMe, anu fungsina utami nyaéta sinkronisasi tina kahirupan digital urang sadayana. Nanging,…

Masalah Apple Mail

Saha waé anu nyetél akun email kaluar na sareng henteu damel kanggo pertama kalina résiko murag ...

Masalah dina SuperDuper

Sababaraha dinten ka pengker kuring mairan didieu yén SuperDuper mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ningkatkeun cadangan ...

IPhone anu dijual.

IPhone 8Gb maot. Sakumaha anu tiasa dibaca numutkeun sumber macrumors, iPhone 8Gb sangsara dina ...

Anyar MacBook Pro 13 inci

Naha MacBook Pro keram?

Kami parantos mastikeun yén seueur forum mac anu nyarioskeun perkawis masalah anu macamp MacBook Pro sapertos kieu ...