Airplay Mac OS X sareng Samsung TV

Layar Mac Eunteung kana TV Smart

Kumaha Eunteung Layar Mac OS X ka Samsung Smart TV ngalangkungan AirPlay sareng Métode Alternatip anu sanés. Poho ngeunaan kabel pikeun ngalakukeun mirroring tampilan

Browser pangsaéna pikeun Mac

Browser pikeun Mac

Naon browser anu paling saé pikeun Mac? Pendakan 13 pangotéktak anu pangsaéna pikeun Mac. Safari, Firefox atanapi Chrome anu anjeun parantos terang, naon waé alternatif anu aya?

Monitor Kegiatan OS X

Manajer tugasna?

Panggihan kumaha ngagunakeun monitor kagiatan dina OS X sareng rusiah anu disumputkeun ku aplikasi ieu dina Mac anu bertindak salaku manajer tugas.

Perencana IKEA pikeun Mac

Perencana IKEA pikeun Mac

Anjeun pasti terang IKEA. Toko jati sareng jual furnitur anu kasohor kasohor di dunya. Sareng henteu ...