Kumaha cara ngarékam telepon FaceTime Audio

Naha anjeun kantos panasaran cara anu nyaman pikeun ngarékam podcast anjeun tanpa kaleungitan kualitas sora? Kami ngarékoméndasikeun aplikasi anu bakal ngajantenkeun tugas anjeun langkung gampil.

Parallels Desktop 10 Ayeuna Sadia

Parallels nembé waé ngamutahirkeun parangkat lunak virtualisasi na pikeun sistem operasi ka vérsi 10 kalayan sababaraha perbaikan sareng perbaikan.

Ngoptimalkeun kaméra iPhone

Tip sakedik, gampang sareng mangpaat pikeun ngamanpaatkeun kaméra iPhone anu hadé dugi ka pamutahiran ios 8 sumping.

Resep IFTTT pangsaéna pikeun ios (I)

Ngahémat waktos pikeun diri anjeun sareng janten langkung produktif ku ngajadikeun otomatis tindakan anu anjeun lakukeun unggal dinten nganggo IFTTT pikeun iPhone sareng iPad

Tomorrowland sareng App resmi na pikeun ios

Tomorrowland, festival musik éléktronik anu paling dikenal di dunya, dimimitian dinten ayeuna sareng kami masihan anjeun ulasan ngeunaan App na supados anjeun henteu sono pisan.

10 sénsor ésénsial iWatch

Di handap ieu kami nawiskeun anjeun daptar 10 sénsor anu dianggap penting sareng éta tiasa kalebet iWatch dina Oktober.

10 Aplikasi iPhone Top

Kami nampilkeun pilihan tina sapuluh aplikasi anu pangsaéna anu teu kedah leungit dina iPhone anjeun

Top 10 Aplikasi iPad

Top 10 Aplikasi iPad

10 aplikasi pangsaéna pikeun iPad anu sayogi di App Store sareng éta henteu kedah leungit di iPad anjeun upami anjeun hoyong nguntungkeun.

Otomatisasi kantor dina iPad

Kalayan datangna Office for iPad App Store, antrian aplikasi otomatis kantor di ios réngsé. ieu kasimpulan ringkes.

Aplikasi Review Natal

Aplikasi penting pikeun Natal ieu sareng éta henteu kedah leungit dina alat Apple anjeun.

Salam ka Snapheal PRO

Kami nampilkeun ulasan munggaran pikeun aplikasi Snapheal PRO kahareup anu bakal dijual Séptémber payun pikeun OSX

Gambar dijagaan ku Watermark FX

Aplikasi pikeun Mac anu anjeun tiasa sacara gampil nempatkeun watermarks sareng jalur cai pikeun ngajagaan gambar anu urang unggah kana wéb.