Asesorisna

Appcesorios - Asesoris pikeun kaméra

Fotografi sareng iPhone henteu lirén sacara éksklusif nganggo aplikasi anu tiasa anjeun pasang dina ponsel anjeun, aya seueur aksésoris anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun poto anjeun.

SimpleDock, dok pamungkas

Kanex nampilkeun SimpleDock, dok anu pasti. Dok sareng 3 port USB 3.0, dua port muatan kanggo iDevices, sareng input ethernet.

Jaga batré Mac anyar anjeun

Diajar kumaha ngurus batré Mac anyar anjeun ku sababaraha trik saderhana, supados tiasa ngaoptimalkeun otonomi na.

Gerak isyarat dina Magic Trackpad

Gerak isyarat anu tiasa dilaksanakeun nalika ngoperasikeun Magic Trackpad dina OSX pikeun seueur tindakan anu henteu tiasa dilakukeun tanpa éta.

iMac 27 dibongkar

Ieu mangrupikeun iMac 27 inci di jero

IMac 27 inci anu dipasihkeun dina 23 Oktober mimiti ngahontal palanggan munggaran sateuacan akhir 2012 sareng aranjeunna ngagumbirakeun kami sareng poto-poto éta.

Klip rahasia Mac OS X

Trik ieu mangrupikeun salah sahiji anu ngareuwaskeun seueur jalmi, sareng henteu seueur jalma anu terang ayana ...

Kami diuji carjer batré Apple

Santa Claus parantos saé sareng ngupingkeun kahoyong kuring pikeun aki-aki anu tiasa diisi ulang kanggo keyboard kuring ...