Ieu sadayana panyatur AirPay 2 anu cocog

Jalma-jalma ti Cupertino parantos ngaktipkeun halaman wéb anyar dimana perusahaan nawiskeun kami inpormasi lengkep ngeunaan AirPlay 2, kalebet sadaya panyatur anu cocog.

Spotify

Spotify ngahontal 75 juta palanggan

Perusahaan Swédia nembé ngumumkeun inohong anu paling anyar pikeun jumlah pangguna anu mayar sareng vérsi gratis, ngahontal 75 juta pangguna.

Apple Nyewa Tilas Amazon CTO salaku VP of Software

Penandatanganan paling anyar tina Apple negeskeun yén perusahaan anu berbasis di Cupertino hoyong ngamimitian ngalaksanakeun leres-leres sakali, sahenteuna sapertos jaman baheula, dimana éta mangrupikeun rujukan tina hal kaamanan.

Apple Pay

Lemah Apple Pay di Brazil

Saatos kadatangan Apple Pay di Brazil, nagara ieu janten anu mimiti ngagaduhan Apple Pay di Amérika Kidul.

Toko online ditutup

Toko Apple ditutup!

Sababaraha jam saatos mimiti acara Apple, kami ngagaduhan toko online mérek ditutup! Kami henteu jelas ...

Apple Pay

Pengumuman Apple Pay Cash énggal

Jalma-jalma ti Cupertino terus ngamajukeun produkna. Panganyarna pikeun ngalakukeun éta nyaéta téknologi pamayaran peer-to-peer Apple Pay Cash.

Apple Music pikeun Artis

Apple Music ngahontal 38 juta palanggan

Numutkeun data resmi pangénggalna ti Apple, jasa musik streaming Apple ngagaduhan 38 juta palanggan anu mayar, samentawis 8 juta deui anu ngetés dina waktos bébas.