Layar «iPhone 6S» vs. iPhone 6

Acara Apple caket di mana dikabarkan yén alat sélulér anyar bakal ditepikeun sareng urang ngabandingkeun layar iPhone 6S énggal sareng anu ayeuna.

Unduh Peradaban V gratis

Hatur nuhun ka pamekar Aspyr sareng halaman wéb MacRumors, kami masihan anjeun cara saderhana pikeun kéngingkeun Peradaban V lengkep gratis

Apple ngabaru kulawarga iPod

Apple nembé ngarobih sadaya rentang iPod ku ngaluncurkeun touch iPod pangsaéna dugi ka ayeuna ogé warna anyar pikeun iPod nano sareng iPod shuffle

Apple Pay ayeuna sayogi di Inggris

Dinten ayeuna, pangguna Inggris parantos gaduh Apple Pay sayogi di Inggris kanggo tiasa mayar di langkung ti 250.000 toko di sakitar nagara.

Kesan munggaran saatos nyobaan Apple Watch

Kuring parantos nyobian Apple Watch di Apple Store sareng pendapat kuring parantos robih. Di dieu kuring henteu nyarioskeun fungsi atanapi kagunaan, kuring nyarioskeun ngeunaan sensasi, seni sareng kasampurnaan

Naha kuring ngalanggar Apple Watch

Sutradara mode The New York Times nyarios ka kami naha, saatos sababaraha minggu dianggo, anjeunna parantos mutuskeun pikeun ninggali Apple Watch na