Apple Pay

Apple Pay ayeuna sayogi di Chili

Chili parantos janten nagara kadua di Amérika Latin ngagaduhan Apple Pay salaku padika pembayaran énggal diantara pangguna iPhone.

Tempo

Balik layar usum kadua See

Kalayan perdana usum kadua See, Apple parantos nyebarkeun pidéo promosi énggal dimana palaku nunjukkeun naon anu urang ngarepkeunana

Macs sareng M1

Kiriman Mac naék 24%

Penjualan M1 tetep ningkat taun ka taun sanaos dina kuartal terakhir aranjeunna turun ku 3%

165 juta palanggan gaduh Spotify

Numutkeun ka inohong-inohong anu paling anyar anu diumumkeun Spotify, jumlah langganan anu dibayar nyaéta 165 juta anu urang kedah nambihan 200 juta langkung seueur tibatan versi gratis