Kaunggulan sareng kalemahan Apple Watch sareng LTE

Usum panas ieu urang nampi rumor ngeunaan anu énggal Apple Watch sareng LTE, nyaéta, urang tiasa nganggo arloji Apple sanaos telepon urang teu caket atanapi pareum. Patarosan anu urang tanyakeun ka diri urang ayeuna ayeuna nyaéta naha fungsi anyar ieu leres-leres manpaatna diantara fitur-fitur anu urang tanyakeun ti Apple Watch atanapi éta ngan ukur ngaluarkeun modél arloji anyar anu sateuacanna dikembangkeun, sareng tangtosna, ningkatkeun penjualan. Kituna urang bakal ningali kaunggulan sareng kalemahan Apple Watch, bebas tina iPhone kami. 

Urang tingali deui seueur kauntungan kasulitan naon, salami anjeun hoyong ngamangpaatkeun éta. Mimiti, arloji anjeun bakal 100% operasional, sanaos anjeun henteu angkat ti bumi nganggo iPhone anjeun. Leres dina kaseueuran kasus, nyandak telepon di luar bumi sanés masalah ayeuna. Tapi dina kasus anu tangtu, éta kaunggulan henteu nganggo nanaon. Dimana urang bakal perhatoskeun éta paling bakal latihan. Dugi ka ayeuna, sareng saprak datangna séri 2, éta sanés halangan, kumargi ngagaduhan GPS, tapi Apple Watch sareng LTE ngamungkinkeun urang ngupingkeun daptar lagu anu urang gaduh dina Apple Music, Spotify atanapi layanan musik anu sanés.

Di sisi séjén, éta bakal tiasa nampi pesen sareng email, sanaos anjeun henteu nyandak telepon. Sedengkeun pikeun nelepon, kami henteu ngagaduhan data, tapi sigana anjeun moal nampi telepon, sanaos tetep tiasa ditingali upami éta tiasa dilakukeun ngalangkungan Facetime atanapi Skype.

Tapi sakumaha anu parantos kami sebatkeun, urang ogé hoyong ningali éta kakurangan. Nyambung kana jaringan sélulér nunjukkeun konsumsi batréna langkung luhur. Kusabab Apple Watch sanés produk anu ayeuna ngagaduhan otonomi anu hébat, kami pikir yén Apple ngagarap sistem operasi kalayan konsumsi anu langkung handap. Alternatipna bakal janten jam tangan anu langkung ageung tibatan modél ayeuna.

Di sisi anu sanésna, éta ngakibatkeun gaduh tingkat data tambahan, sapertos anu ditawarkeun ku operator kanggo iPad ayeuna. Ayeuna, harga ieu turun pisan, bahkan kalebet kana sababaraha paket telepon.

Intina nyaéta ngagambarkeun parobahan utama pikeun seueur pangguna, ogé anu diarepkeun. Kontrasna, henteu sadaya pangguna peryogi jam tangan anu nyambung. Kituna, urang bakal tipayun ningali model sareng tanpa LTE.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.