Peluncuran Beats Flex dina dua warna anyar: biru sareng kulawu

Ngéléhkeun Flex

Headphone Apple Beats Flex diluncurkeun dina dua warna anyar, lama biru sareng haseup kulawu. Headphone mérek Beats ieu anu urang émut parantos lami dipiboga ku Apple nyalira, éta tiasa didamel di toko online Apple sareng di toko fisik kalayan harga saderhana 49,95 euro. Leres, headphone ieu sanés anu paling murah anu ngagaduhan Apple dina katalog produk na ayeuna sareng éta pikeun 50 euro anjeun tiasa nyandak éta ka bumi.

Ngéléhkeun Flex

Salah sahiji kautamaan utama headphone ieu nyaéta éta didamel nganggo kabel anu rada langkung sesah tibatan biasana numutkeun Apple sareng ieu disebat nitinol. Kabel ieu dina Beats Fleax datar sareng aranjeunna janten kirang kusut nalika urang nyimpen, ogé hatur nuhun kana magnet anu aya dina headphone, dimungkinkeun pikeun aranjeunna nempel sareng henteu janten kusut.

Beats Flex ieu sacara nirkabel lengkep sareng dileupaskeun sareng ideu ngagentos kabel UrBeats 3. Wawaran ieu harga anu langkung murah tibatan UrBeats 3 ieu sareng umur batre langkung saé. Salaku tambahan, warna-warna énggal ieu parantos sayogi di toko Apple anu ngagaduhan di panjuru dunya kalayan kasadiaan langsung.

Jelas penting yén Apple terus nambihan warna énggal sareng novelty anu sanés kana headphone Beats. Seueur panginten aranjeunna bakal nempatkeun sauntuyan headphone ieu ku gaduh AirPods, AirPods Pro sareng AirPods Max, tapi kalayan jenis gerakan ieu aranjeunna nunjukkeun yén éta henteu kitu. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.