Keynote September 2016, MacBook énggal, jutawan pikeun Apple, pembaruan kaamanan sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina SoydeMac

soydemac1v2

Kami sumping ka Minggu sateuacan Apple Keynote salajengna anu bakal diayakeun dina 7 Séptémber, janten minggu payun bakal sibuk pisan dina hal berita anu ditepikeun ku Apple di jerona. Sakumaha anjeun terang, unggal dinten Minggu urang ngajantenkeun anjeun mangrupikeun kompilasi tina sababaraha berita anu parantos ngumbara ngaliwatan jaringan jaringan salami minggu kamari anu aya hubunganana sareng dunya apel anu diigel. 

Upami anjeun parantos ngamimitian damel di sasih Séptémber kami ngabagéakeun anjeun kana blog urang sareng upami anjeun cukup untung ngamimitian libur anjeun dina bulan Séptémber anu kami carioskeun nyaéta anjeun henteu hilap ngeunaan kami sareng éta kalayan saderhana sapuan dina telepon sélulér anjeun tiasa waspada kana sagala kajadian di Apple. Tanpa langkung, urang mimitian ku kompilasi minggu ieu.

intina-apel

Salah sahiji tulisan munggaran minggu ieu nyaéta anu ngabahas ngeunaan datangna undangan ka Keynote Salajengna dina 7 Séptémber. Ku cara kieu urang parantos tiasa nyirian dina kalénder yén dina 7 Séptémber urang gaduh pasini di Bill Graham Civic Center di San Fransisco jam 10 enjing (waktos lokal) sareng undur dimimitian dimana urang bakal ningali deui presentasi budak Cupertino.

batré-apel-nonton-2-umur-panjang

Seueur pangguna anu, henteu kedah gaduh sareng Apple Watch, ngaku yén umur batre alat teuing adil pikeun nganggap mésér alat ieu. Tapi dugi ka dicekel, cobian teras tingali batréna tiasa tahan anjeun sapoé satengah sampurna, anjeun henteu sadar kumaha dioptimalkeunna ogé nyaéta watchOS, sistem operasi Apple Apple Watch. Nanging, minggu ieu urang ogé parantos diajar yén salajengna Apple Watch bakal gaduh batré kapasitas anu langkung ageung.

Antarbeungeut pamasangan MacOS Sierra

Sedengkeun urang sadayana fokus kana tanggal resmi presentasi iPhone anyar sareng saha anu terang upami aya anu sanés nalika intina dina 7 Séptémber, Apple ngaluarkeun vérsi béta tina macOS Sierra béta 8 pikeun pamekar sareng versi 7 pikeun pangguna anu ngadaptar dina program béta umum.

macbook-oled-1

Kami teraskeun sareng berita anu nyarios naha ngan iPhone 7 anu bakal dipidangkeun dina Keynote salajengna atanapi urang ogé bakal ningali Apple Watch anyar sareng Mac anyar. Mark Gurman mastikeun yén Macs moal ngahontal pangguna dugi Oktober, dimana Keynote énggal bakal diayakeun pikeun éta. Ti Bloomberg Aranjeunna negeskeun yén 7 Séptémber payun urang bakal neraskeun tanpa ningali pembaharuan Mac, pembaharuan anu bakal dipasihkeun dina Oktober, sareng kamungkinan iPad atanapi pembaruan anu langkung lami kana modél anu langkung lami, 12,9 inci iPad Pro.

Tim Cook invests di Cina

Ranté Amérika CNBC diterbitkeun sababaraha dinten ka pengker astronomi inohong anu Apple tiasa dikutukpikeun perjangjian pajeg ilegal sareng Irlandia. Maret kamari berita munggaran anu aya hubunganana sareng masalah ieu muncul. Pikeun ngartos kaayaan urang kedah mundur 15 atanapi 20 taun nalika Irlandia nurunkeun pajak perusahaan, bertindak salaku magnet pikeun perusahaan ageung, khususna perusahaan téknologi, katarik ku perpajakan anu langkung pikaresepeun. Ayeuna, sésana nagara anggota Uni Éropa nganggap perjanjian pajeg anu diadopsi ku Irlandia haram, sabab nagara ieu bakal ngecas pajeg anu langkung handap tibatan anu disatujuan ku sésa mitra Éropa.

TIm Masak 3 dinten di India

Nyanghareupan berita anu luar biasa ieu, Apple  parantos nyebarkeun serat kabuka dina halaman wéb na ka komunitas anu cicing di Éropa, palanggan pikeun produk mérek. Éta mangrupikeun serat anu anjeunna ngajelaskeun sacara rinci pisan naon anu disanghareupan ku Apple sareng yén aranjeunna sok mayar pajegna.

Cook Keynote

Urang bakal dugi ka akhir tina kompilasi ieu sareng warta anu dibahas dina jadwal Keynote salajengna. Kami parantos gaduh tanggal resmi pikeun naon anu janten inti tina Apple iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu anyar. Ayeuna saatos sababaraha minggu ieu pinuh ku rumor sareng bocor ngeunaan andalannya ti Cupertino, sadayana siap nunjukkeun ka dunya alatna. Dina kasempetan ieu sareng janten taun terakhir anu Apple bakal ngadamel presentasi di luar Kampus 2 na nyalira anu bakal réngsé dina tahap kahijina pikeun akhir taun ieu sareng awal taun payun, Cook sareng timna bakal ngumbara dina 7 Séptémber ka Bill Graham Auditorium di San Fransisco, dimana ti jam 10 énjing (waktos lokal) aranjeunna bakal ningalikeun berita ngeunaan iPhone anyar ieu.

Apple-hole-security-web-0

Pikeun ngarengsekeun, kuring bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan pembaruan kaamanan anu aranjeunna parantos dileupaskeun pikeun OS X. Apple parantos ngaluarkeun update kaamanan 2016-001 10.11.6 pikeun OS X El Capitan sareng update kaamanan 2016-005 10.11.5 pikeun OS X Yosemite. Pangguna OS X 10.9 Mavericks gaduh update khusus pikeun Safari anu ngabahas masalah ieu. Pembaruan kaamanan disarankeun pikeun sadaya pangguna Mac sareng ditujukeun pikeun ngajagi alat-alat tina bahaya bahaya atanapi karusakan anu aya hubunganana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.