Kumaha carana ngontrol kipas iMac ku parangkat lunak

SSD-Fan-Control

Seueur pangguna anu terjun sareng mutuskeun pikeun ngaganti hard drive internal iMac na, naha éta modél langsing anyar atanapi aluminium iMac sareng DVD burner anu paling kandel. Nanging, henteu sadaya léngkah anu kedah dipilampah jelas sareng aya model iMac anu ngagaduhan sensor anu ngirim data kana prosesor sahingga leres ngatur kipas mesin anu kedahna ngajaga suhu anu pas.

Apple, dina awal na, nyayogikeun seueur jalma iMac kalayan sensor suhu anu dipasang di luhur hard drive anu dilebetkeun kana iMac, sapertos anu upami anjeun ngaganti hard drive pikeun modél anu béda tibatan anu dipasang Apple nyalira komputer sacara otomatis ngahurungkeun kipas terus-terusan.

Engké, ku datangna anu anyar iMac kalayan ujung ipis anu parantos diénggalan sababaraha kali dugi ka modél nganggo tampilan Rétina, kalebet sensor suhu parantos diséépkeun sahingga dina komputer ieu urang parantos tiasa ngarobih tina hard disk internal boh ku HHD atanapi ku SSD tanpa ngagaduhan masalah sareng para penggemar.

Ayeuna, upami iMac anu anjeun badé perbarui ku SSD contona pikeun ngagaduhan kinerja anu langkung luhur, anjeun kedah tumut kana akun éta anjeun kedah ngendalikeun kipas ku parangkat lunak kumargi cakram henteu deui dibekelan sénsor suhu anu parantos kami carioskeun atanapi sesah pikeun mendakanana.

SSD-Fan-Control-2

Sakali anjeun ngarobih hard disk, hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nalika anjeun ngamimitian iMac deui nyaéta milarian Internét pikeun aplikasi anu diperyogikeun pikeun masangna sahingga gaduh manajer hard disk saolah-olah éta sensor suhu fisik. Aplikasi éta sorangan disebat SSD Fan Control sareng anjeun tiasa unduh gratis tina halaman wéb ieu.

Sakali diunduh, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta masang éta sareng nalika anjeun ngajalankeun pikeun pertama kalina pilih Modeu kerja pinter meh tiasa jalan sacara otomatis sareng dimimitian nyalira pikeun ngontrol kipas tina waktos anjeun ngahurungkeun iMac. Janten, anjeun bakal ngagaduhan kontrol parangkat lunak pikeun operasi kipas Mac anjeun sahingga tiasa ngagunakeun sagala jinis hard drive pihak katilu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Matias Torkia cenahna

    Henteu diragukeun anu pangsaéna kuring anggo dina iMac 2011 abdi sareng ssd sareng méwah !! Mugia aya dukungan pikeun macOS Sierra !!!

  2.   Matias Torkia cenahna

    Teu diragukeun, kuring nganggo langkung saé dina iMac 2011 ku SSD !! mugia masihan dukungan kanggo macOS Sierra !!

  3.   Fernando cenahna

    Wilujeng siang Pedro. Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngabantosan kuring. Kuring parantos masang Kontrol Kipas SSD, saprak nalika kuring ngaganti hard disk nyaéta SSD dina 2009 iMac kipas teu lirén.
    Sistem operasi nyaéta SIERRA

    Masalahna kuring nyaéta pilihan SMART anu anjeun sebutkan henteu muncul sareng éta ogé nembongan dina poto program.
    Naha anjeun terang kunaon tiasa?

    Hatur nuhun pisan,
    Fernando

    1.    Matias Torkia cenahna

      Halo Fernando, kumaha kaluarna, naha anjeun unduh tina halaman resmi?

  4.   Jose MARIA cenahna

    Héllo Pédro, Kuring parantos Ngarobih HDD Pikeun SSD, Sareng Tangtosna FANS SORA SORA, Kuring parantos masangkeun Kontrol Fans SSD, tapi kuring henteu nyatet yén éta aya naon, FANS nuturkeun sadaya padal, sanaos dina tampilan aplikasi kami Ngarobih KA HENTONGAN). Abdi ngagaduhan BMI taun 2011 sareng OS SIERRA TINGGI, NAON KUMAHA SIA?, HATUR NUHUN.

  5.   Luis Alberto Leiva cenahna

    Aplikasi anu saé pikeun urang anu kedah ngabutuhkeun Hard Drive. Éta jalan sampurna (modeu pinter) dina IMac 27 ″ Pertengahan 2010 sareng High Sierra.
    Hatur nuhun Pedro

  6.   pep cenahna

    Hatur nuhun pisan Pedro Rodas, kuring ngaunduh Kontrol Kipas SSD langsung tina tautan na parantos hasil. Anjeun henteu terang nyeri sirah anjeun parantos dicandak ti kuring!

bool (leres)