Virtual City, gratis pikeun waktos terbatas Mac App Store

Kota maya

Kota maya biasana dibanderol di 4,99 €, sareng salami saminggu ieu anjeun bakal mendakan bébas pisan dina Mac App Store. Salaku tambahan, Virtual City Playground parantos diénggalan sareng kontén anyar. Upami ngadominasi dunya mangrupikeun hal anjeun, Virtual City mangrupikeun simulator kota ageung anjeun pikeun ngamimitian. Ngawangun kota sorangan sareng ngatur. Pagawean mangrupakeun konci pikeun ékonomi. Salaku walikota, lakukeun sadayana pikeun mastikeun industri jalan. Éta ngarangsang ékonomi kota ku ngabentuk rute transportasi sareng ngembangkeun sistem angkutan umum. Jelajah lima nagara bagian dina peta AS sareng mendakan kasaimbangan anu sampurna antara métrik kasuksésan konci: waktos, pendapatan, lingkungan, penduduk, sareng kabahagiaan. Jantenkeun kota impian anjeun surga! Naon deui Kota maya leres-leres lebet Español.

fitur:

  • 50 tingkat anu nangtang dina 5 setting: Colorado, California, Michigan, Montana, New York
  • 18 Rupa-rupa misi
  • Langkung ti 50 jinis wangunan
  • 25 Jenis produk pikeun ngangkut sareng dagang
  • 7 Ranté Produksi pikeun Master
  • 16 Prestasi Husus pikeun Menang
  • Puluhan pembaruan sareng gedong pikeun muka konci
  • Mode Play Gratis dina 5 peta kotak pasir ageung

Kaulinan sayogi dina: Inggris, Perancis, Italia, Jerman, Spanyol, Portugis, Rusia, Belanda, Swédia.

Naon Anyar dina Versi 1.6:

Ngawangun kota impian anjeun dina gedong kota gedé ieu!

  • Perbaikan bug leutik
  • Perbaikan alit

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 17 / 08 / 2012
  • Versión: 1.6
  • ukuran: 107 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Perancis, Inggris, Italia, Belanda, Portugis, Rusia, Swédia.
  • Pamekar: G5 Hiburan AB
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

Undeur:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.