Kumaha kéngingkeun pangaruh wallpaper macOS Mojave dina Mac naon waé

Latar MacOS Mojave

Memang leres upami anjeun hoyong nyobian sadaya berita ngeunaan édisi panganyarna ngeunaan sistem operasi desktop Apple (aka macOS Mojave), anjeun kedah nyandak résiko sareng masang sadaya versi béta anu diluncurkeun Cupertino sateuacan versi akhir na kanggo Séptémber salajengna.

Diantara seueur fitur-fitur anyar anu anjeun bakal mendakan di macOS Mojave, aya anu narik seueur perhatian masarakat: nyaéta wallpaper dinamis anu béda-béda nada gumantung kana waktos sadidinten di mana urang mendakan diri. Kumaha upami urang ngawartosan anjeun yén anjeun ayeuna tiasa ngaraoskeun aranjeunna tanpa kedah masang versi béta dina komputer anjeun? Nya, sapertos kieu, sakumaha anu urang carioskeun.

MacBook macOS Mojave

Ngaliwatan forum populér reddit, urang tiasa mendakan kabéh wallpaper pikeun diunduh. Dina cara anu sami, sababaraha dinten ka pengker kami parantos ngawartosan anjeun kumaha unduh aranjeunna terasrasakeun aranjeunna dina Mac anjeun.

Nya, saatos anjeun unduh – éta mangrupikeun file ZIP–, anjeun kedahna unzip kana polder anu saacan anjeun parantos nyiptakeun. Kami mairan kana folder sabab upami anjeun unzip dina desktop, bakal aya sababaraha file anu anjeun sumebar di sakurilingna. Janten solusi anu pangsaéna nyaéta ngahijikeun sadaya gambar dina hiji folder - lokasi folder ieu paling henteu; Éta bakal gumantung kana karesep anjeun.

Nya, sakali ieu réngsé, anjeun kedah angkat "Préferénsi sistem" sareng rendang kana pilihan «Desktop sareng Screensaver». Anjeun bakal ningali yén ieu mangrupikeun tempat anu anjeun tiasa ngarobih gambar latar anjeun dina Mac anjeun. Aya galeri anu tos dipasang dina komputer anjeun tina tempat anjeun tiasa milih gambar anu anjeun paling resep atanapi pilih poto anu anjeun kantos candak. Nya, nyatana nyaéta dina bilah sisi jandéla ieu anjeun bakal ngagaduhan lokasi anu milih gambar. Waktosna kanggo milih folder anu anjeun lebetkeun wallpaper macOS Mojave.

Nanging, sareng pastina anjeun bakal sadar ku milih ku pilihan anu jandéla nawiskeun anjeun, aya hiji kotak leutik di handapeun jandéla anu nyarios ka anjeun "Ganti gambar" sareng di gigirna éta bar turun-handap anu nunjukkeun waktos transisi sateuacan latar tukang robih. Di dieu anjeun kedah milih "unggal jam". Sareng, voilà, pangaruh macOS Mojave kahontal dina Mac sanés sateuacan vérsi akhir némbongan dina pasaran.

via: Redmond Pie


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Matias Gandolfo cenahna

    Tip anu saé, tapi ngan ukur 16 gambar nembongan…. ngarobih sajam ... aranjeunna sumping jam 5 sonten sareng janten poek.