Kumaha mupus cadangan iPhone dina macOS Catalina

Logo Panimu

Salah sahiji hal anyar anu urang tingali dina versi macOS Catalina sareng seueur pangguna anu diantosan nyaéta ngaleungitkeun aplikasi iTunes atanapi alat pikeun ngadamel salinan cadangan iPhone atanapi iPad urang, nyimpen musik atanapi bahkan podcast. Kalayan éliminasi na teh cadangan ayeuna dilakukeun dina Finder sareng éta justru tina Finder dimana urang tiasa ngatur masing-masing sareng salah sahiji cadangan anu urang ngadamel tina alat ios urang dina Mac.

Kami terang yén seueur di antara anjeun henteu deui ngadamel salinan cadangan dina Mac kumargi anjeun langsung nganggo iCloud kanggo éta, tapi dina dua kasus éta kami tiasa ngatur salinanna tina Mac kami. Upami kuring ngadamel salinan cadangan dina Mac kuring tapi éta tiasa dikokolakeun langsung ti Panimu. Sakali kami nyambungkeun alat kana Mac, urang kedah langsung buka Finder sareng mendakan nami tim dina menu di kénca. Upami ieu pertama kalina urang nyambungkeunana, éta bakal naros ka kami "Percanten kana komputer" kanggo naon anu urang tarima sareng teraskeun.

Panimu

Dina bagian handap jandéla di luhur palang anu nunjukkeun kami kapasitas sareng data anu disimpen dina alat-alatna, tilu pilihan anu aya nembongan: "Atur cadangan", "Cadangkeun ayeuna" sareng "Balikkeun cadangan". Sakali kami parantos nyingkronkeun iPhone, iPad atanapi iPod Touch sakumaha anjeun tiasa tingali dina layar luhur kami bakal tiasa milih pilihan ieu sareng dina hal ieu anu kami minat nyaéta "Atur salinan cadangan", ti dinya urang tiasa ngatur salinan didamel, mupus ruang anu lami sareng ngabébaskeun.

Dina kasus salinan iCloud éta langkung saé kusabab urang ngosongkeun rohangan dina méga pikeun salinan anyar sareng léngkahna sami sareng nalika ngadamel salinanna dina Mac. Ti Finder urang tiasa ngatur salinan iCloud pikeun ngahémat rohangan. Émut yén anjeun kedah teras gaduh cadangan alat, entong hapus sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.