Kumaha Hapus Buku tina iBooks dina iPhone sareng iPad anjeun

Sakumaha seueur anjeun anu parantos terang sabab sering ngagunakeunana, aplikasi na iBooks gunana pisan pikeun nyimpen buku sareng file pdf dina hiji tempat di tempat anjeun iPhone atanapi iPad. Tina aplikasi iBooks, urang tiasa nganjang ka iBooks Store sareng mendakan sareng kéngingkeun seueur judul anu beragam, boh anu paling anyar ogé anu klasik anu hébat. Tapi salah sahiji masalah anu disanghareupan ku seueur pangguna nyaéta rohangan panyimpenan alatna, anu tiasa ngeusian gancang pisan kumargi kitu, mungkin dina waktos éta solusi anu paling saé nyaéta hapus buku-bukuna anu parantos urang baca. Pikeun ngalakukeun ieu kami ngan ukur kedah nuturkeun léngkah ieu.

Mimiti, anu paling logis sareng atra, buka aplikasi iBooks dina iPhone atanapi iPad urang. Kami bakal milih tab "Buku Kuring", di beulah kénca handap, teras kami bakal pencét "Pilih", di beulah katuhu luhur.

Kumaha Hapus Buku tina iBooks dina iPhone sareng iPad anjeun

Léngkah salajengna nyaéta milih sadaya buku sareng / atanapi pdf urang yén urang hoyong pupus tina alat kami. Pikeun ngalakukeun ieu, cukup toél aranjeunna hiji-hiji. Upami anjeun parantos kitu, pencét dina "Hapus" di kénca luhur layar sareng pastikeun dina menu anu bakal muncul.

Kumaha Hapus Buku tina iBooks dina iPhone sareng iPad anjeun

Sareng éta waé. Ku cara anu gampang pisan sareng gancang dugi ka ngaleungitkeun buku anu anjeun pikahoyong iBooks sareng anjeun parantos nyéépkeun tempat anu énggal. Ogé, upami anjeun ngahapus buku anu tos anjeun mésér di iBooks Store teras engké badé ditambihan deui, kantun buka bagian "Dibeuli" di toko teras pencét dina Awan anu anjeun bakal mendakan di gigireunana pikeun ngaunduh deui.

ibooks

Émut yén dina bagian kami Tutorials Anjeun tiasa nganggo tip seueur tip sareng trik pikeun sadaya alat, alat sareng jasa Apple.

SUMBER | iPhone Kahirupan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   palabuhan leutik keur parahu pelesiran cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta, legenda ngaleungitkeun henteu némbongan

  2.   Giron cenahna

    Puluhan buku anu kuring mésér gratis némbongan dina daptar anu dipésér sareng éta henteu pantes, sareng éta teras-terasan ngahalangan. Kuring mupus seuseueurna sareng aranjeunna teras-terasan ditingali di perpustakaan (henteu sapertos diturunkeun, tapi salaku "diturunkeun")

    Kalayan kecap séjén, anu anjeun pikahoyong nyaéta, henteu ngan ukur ngahapus tina alat, tapi ogé tina daptar lengkep
    Éta ngajantenkeun kuring hoyong ningali seueur buku anu kuring henteu hoyongeun maca deui anu sok didaptarkeun di dinya