Kumaha carana ngaktipkeun Audio Spatial dina Mac anjeun

Audio Spatial

Salah sahiji pilihan anu urang gaduh dina Mac nyaéta ngaktipkeun audio spatial. Pikeun sadayana anu henteu terang persis naon ieu Spatial Audio, urang tiasa sakedap nyarios éta diwangun ku ngadangukeun sora kalayan lacak dinamis gumantung kana posisi sirah. Sora ieu disebarkeun di saluruh rohangan nyiptakeun pangalaman ngadangukeun anu jero tur jero.

Logis pikeun ieu urang peryogi alat anu cocog sareng sora ieu sareng Mac kami dibarengan ku AirPods Pro, AirPods Max atanapi headphone anu cocog sareng jinis sora ieu mangrupikeun kombo minimum anu diperyogikeun.

Spatial Audio anjeun kéngingkeun pangalaman anu langkung jero ku cara ngaitkeun kana alat sora na tetep sareng palaku atanapi aksi anu katingali dina layar. Pikeun ngaktipkeun audio spatial dina Apple Music urang mimitina kedah jelas yén urang peryogi ios 14.6 atanapi engké dina iPhone, iPadOS 14.6 atanapi engké dina iPad sareng macOS 11.4 atanapi engké dina Mac.

Pilihan sora ieu cocog sareng: AirPods, AirPods Pro atanapi AirPods Max BeatsX, Beats Solo3 Wireless, Beats Studio3, Powerbeats3 Wireless, Beats Flex, Powerbeats Pro, atanapi Beats Solo Pro Speaker internal dina MacBook Pro (modél 2018 atanapi engké), MacBook Air (2018 modél atanapi engké) atanapi iMac (modél 2021) Dina hal ieu anjeun kedah teras-terasan milih pilihan upami urang nganggo headphone pihak katilu anu henteu ngadukung koneksi otomatis.

Ayeuna urang gaduh sadayana indikasi hayu urang tingali kumaha ngaktipkeun audio spatial ieu dina Mac:

  • Kami muka aplikasi Apple Music teras pencét dina Preferensi
  • Pencét dina pilihan Play sareng pilih turun-handap di gigir Dolby Atmos
  • Di dieu urang pencét dina Otomatis atanapi Salawasna dihurungkeun

Dina kadua kasus ieu urang bakal parantos ngagaduhan Audio Spatial ieu diaktipkeun dina Mac tapi upami urang milih otomatis, lagu na bakal dimaénkeun dina Dolby Atmos sabisana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.