Kumaha carana ngalereskeun idin di OS X EL Capitan ti Terminal

Terminal-single-mode-applications-yosemite-0 Kamari kami nunjukkeun pilihan anu sayogi dina Disk Utility anu Apple nawiskeun kami pikeun mensimulasikeun atanapi ngalakukeun pamariksaan sareng perbaikan disk anu ngagunakeun pilihan Pertolongan Pertama. Pilihan ieu leres-leres valid sareng henteu kedah dilakukeun sapopoé, langkung-langkung kumargi Apple nyalira negeskeunana, tapi mania para pangguna diantarana kuring kalebet diri ngarahkeun urang mikir yén ti jaman ka jaman sareng khususna nalika Mac henteu Éta tiasa dianggo kalayan lancar, saé pikeun ngalaksanakeun verifikasi sareng perbaikan disk, dina kasus ieu lebetkeun pilihan Pertolongan Pertama atanapi paréntah di Terminal, dinten ayeuna waktuna ningali anu kadua.

Pikeun ieu urang tiasa ngakses Terminal ku dua cara, atanapi ku aksés tina Launchpad> folder Batur> Terminal atanapi ku ngaksés langsung tina Terminal ketikan sorotan. Ayeuna sakali dibuka kami angkat sareng paréntah anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun perbaikan atanapi verifikasi disk ieu.

idin

Léngkahna saderhana, tapi penting pikeun anjeun ningali layar di luhur pikeun ningali tanda hubung dobel dina garis paréntah. Sakali terminal kabuka, urang nyalin atanapi nyerat garis paréntah ieu pikeun verifikasi disk nganggo tanda hubung dobel:

sudo / usr / libexec / repair_packages –verify –tandard-pkgs –volume /

Abdi tiasa naroskeun ka anjeun sandi administrator Mac anjeun, Sanaos anjeun henteu ningali kursor ngalih nalika anjeun ngetik, nyeratna. Sakali diverifikasi piringan (Sabar upami anjeun gaduh seueur file sareng dokumén) éta moal ngadeteksi naon-naon anu langkung saé tapi upami ngadeteksi hal peringatan bakal muncul dina kasus kuring:

Idin béda dina "Perpustakaan / Java", kedahna drwxr-xr-x, aranjeunna drwxrwxr-x.

Pamaké béda sareng "swasta / var / db / displaypolicyd", kedahna 0, pangguna 244.

Kelompok béda sareng "swasta / var / db / displaypolicyd", kedah 0, kelompok nyaéta 244.

Ayeuna urang parantos angkat ngalaksanakeun perbaikan disk upami diperlukeun, salin baris téks ieu:

sudo / usr / libexec / repair_packages –reinstall – standar-pkgs –volume /

Sabar sareng ngantosan prosés réngsé, ogé émut yén Mac tiasa ngajalankeun langkung laun nalika verifikasi disk sareng perbaikan parantos dijalankeun. Upami anjeun hoyong parios atanapi ngalereskeun idin ti unit anu sanés urang kedah nangtoskeun jilidna ngarobih "/" dina tungtung garis téks.

Juragan

Deui pikeun ngulang deui naon anu dicarioskeun kamari sareng di awal tutorial ieu, kedah jelas yén henteu perlu pikeun ngalaksanakeun tugas ieu kusabab éta ngajelaskeun nyalira tapi upami pikeun sababaraha alesan Mac anjeun lirén damel sapertos biasa atanapi sababaraha aplikasi. méré Anjeun masalah Anu bakal kuring coba sareng nyarankeun heula sadayana nyaéta Perbaikan Perbaikan terus urang tingali pilihan séjén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tony cenahna

    Ieu henteu ngabéréskeun nanaon pikeun kuring éta henteu dianggo pikeun kuring sareng ogé kusabab Tim masak sareng tukang na ngaluarkeun hal-hal penting tina OSX nalika éta digawé saé pisan sapertos RAID sareng dua hard drive atanapi SSD

  2.   Tony cenahna

    Paréntah éta henteu jalan, anjeun kedah nempatkeun anu sanés sabab éta nyatakeun yén LAKU KUDU HUSUS ......

  3.   Alberto cenahna

    repair_packages: Peta kedah ditangtoskeun.

  4.   Asuransi cenahna

    sabab éta nganggo 2 skrip: sudo / usr / libexec / repair_packages –verify –tandard-pkgs /

  5.   Alberto cenahna

    Sanés …… ..repair_packages: Peta kedah ditangtoskeun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Alus Alberto,

      anjeun tiasa nyobian ieu pikeun ningali naha éta bereaksi ka anjeun:

      sudo / usr / libexec / repair_packages –verify –tandard-pkgs –volume /

      sopia sareng témpél sareng béjakeun ka kuring

      Wasalam

  6.   Jordi Giménez cenahna

    Éta parantos badé kuring ningali yén anu leungit nyaéta garis garis garis téks. Sigana mah Terminal henteu napsirkeun aranjeunna nalika urang nyalin sareng némpelkeun langsung tina blog

    hyphens dobel dianggo tanpa rohangan sapertos kieu: - - verifikasi - - standard-pkgs - -volume /

    Anjeun wartosan abdi!

  7.   Alberto cenahna

    Mac-Mini-de-Alberto-Blanco: ~ ABA $ sudo / usr / libexec / repair_packages –verify –tandard-pkgs –volume /
    password:
    repair_packages: Peta kedah ditangtoskeun.
    Mac-Mini-de-Alberto-Blanco: ~ ABA $

  8.   Alberto cenahna

    Ayeuna upami… .sudo / usr / libexec / repair_packages - - verifikasi - - standard-pkgs - -volume /

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Abdi senang teras! Kuring lirén ku nempatkeun jilidna dina tungtung garis ^^

      Tulisanana parantos diédit sareng hatur nuhun pisan !!

      Salam!

  9.   franctastic franctastic cenahna

    jalan ok

    parios idin OS X El Capitan ti Terminal

    sudo / usr / libexec / repair_packages –verify –tandard-pkgs –volume /

    ngalereskeun idin OS X El Capitan ti Terminal

    sudo / usr / libexec / repair_packages –reinstall – standar-pkgs –volume /

    1.    franctastic franctastic cenahna

      naskahna kedah ditulis dina terminal

  10.   hariwang cenahna

    Saatos tilu usaha OK jalan. Abdi lepat ngeunaan naskahna. Nya, kumargi sistem operasi ngalereskeun idin sacara otomatis, dina kasus kuring parantos ngalereskeun sajumlah ageung.
    Hatur nuhun pisan Jordi, kuring sacara berkala bakal ngalaksanakeun verifikasi / perbaikan ijin sapertos anu kuring lakukeun sareng Snow Leopard.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hatur nuhun ka anjeun pikeun maca kami!

      Éta henteu leres-leres ngalakukeun éta sacara otomatis unggal waktos, anu dilakukeun nyaéta ngalereskeun idin nalika urang masang pembaruan sistem.

      Salam Ansenso.

  11.   Zhinyuu Marukez (@shinjumarkez) cenahna

    Éta Apple ngaleungitkeun pilihan pikeun ngalereskeun idin tina utiliti disk anu parah pisan. Kuring ngan ukur ngajalankeun prosés anu anjeun nunjukkeun, kuring ogé ngagaduhan gangguan sareng skrip di awalna tapi éta waé! Éta ngadeteksi 5 kasalahan sareng ayeuna ngalereskeunana. Hatur nuhun pisan pikeun ngabagi inpormasi anu saé ieu!

  12.   Fransiskus Huizar cenahna

    Naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun kasalahan ngarobih idin hard disk kuring pikeun ngan ukur nyerat batur anu terang kumaha ngarobah idin ieu kanggo maca sareng nyerat ti terminal saur kuring 'mirip sareng ms2 kalayan paréntah henteu enya upami anjeun ngajelaskeun kuring kuring bakal ngahargaan pisan bantuanna kumargi teu maca disk maka layar kuring kosong

  13.   Jaime cenahna

    Hatur nuhun pisan kana sumbangan na! Éta dianggo pikeun kuring ku disk internal, tapi ku anu éksternal éta masihan kuring pesen kasalahan ... Ieu anu kuring peroleh:
    sudo / usr / libexec / repair_packages –verify –tandard-pkgs –volume Files
    Teu aya paket anu tiasa kapendak pikeun disk ieu
    Sababaraha pitunjuk? 🙂

    1.    Gustavo cenahna

      Abdi gaduh masalah anu sami, naha anjeun tiasa méréskeunana?

  14.   Carolina Kittler cenahna

    Idin ngalereskeun henteu kalebetkeun kana bantuan heula ti El Capitan. Naha éta mangrupikeun léngkah tunggal sateuacan sateuacan aya dua pikeun mempermudah?

  15.   Dablah cenahna

    Nuhun, masalahna nyaéta rohangan sareng 2 tanda hubung, kuring nyarankeun nyerat ku tangan

  16.   marioplpro cenahna

    Kumaha éta dilakukeun sareng disk sanés anu OS na henteu?