Kumaha ngarobih setélan saringan spam dina Mac

pos

Aya sababaraha pilihan sareng sababaraha jinis pikeun aplikasi Mail sareng manajemén na. Dina hal ieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun salah sahiji pilihan anu urang kedah robih setélan saringan spam, tapi éta bakal gumantung kana seueur faktor sareng anu paling penting nyaéta email éta sorangan anu kami anggo, naha éta iCloud, Gmail, Outlook, jsb.

Kaseueuran waktos anjeun kedah ngatur spam langsung tina aplikasi surat asli, Surat ngan ukur ngatur surat anu asup nyaéta anu nampi na Kadang-kadang upami urang hoyong email henteu disimpen dina baki spam urang kedah ngaksés setélan tina halaman wéb klien emailIeu henteu tiasa dikokolakeun tina Surat dina Mac. Bisi ieu, ieu mangrupikeun topik sanés anu tiasa urang tingali dina waktos anu sanés, ayeuna urang bakal ningali kumaha urang ngatur setélan saringan spam dina Surat.

Ngarobih setélan saringan spam

Saringan tina email ieu tiasa diluyukeun, tapi sakumaha urang carioskeun, éta henteu dianggo pikeun ngalaksanakeun sadaya padamelan anu dipikahoyong sareng kadang anjeun kedah aksés kana email nyalira langsung tina wéb, naha éta Gmail, Outlook, Yahoo, jst. Dina hal ieu urang bade ningali kumaha ngarobih saringan sareng pikeun ieu urang kedah aksés tina aplikasi éta nyalira Surat ti Mac kami, ngaklik Preferensi teras kana spam. 

  1. Nunjukkeun naon anu kedah dilakukeun Surat nalika spam sumping. Upami anjeun hoyong parios naon anu diidentifikasi saringan salaku spam, pilih "Cirian salaku spam, tapi tinggalkeun dina koropak."
  2. Nalika anjeun yakin yén saringan leres ngaidentipikasi spam, pilih "Pindahkeun kana kotak surat spam."
  3. Pikeun nyetél tindakan sanés, pilih "Laksanakeun tindakan khusus" teras pencét Canggih.
  4. Pikeun mastikeun yén basis data saringan dianggo pikeun ngaidentipikasi spam, tong robih kaayaan standar "Pesen ieu spam."
  5. Pilih pilihan pikeun ngabebaskeun tulisan tina ulasan, sapertos tulisan ti jalma anu nganggo nami lengkep anjeun.
  6. Pikeun nyaring kriteria deteksi spam naon waé anu aya dina talatah, pilih "Tampi lulugu pesen spam."

Tangtosna Surat sanés alat manajemén mail anu pangsaéna dina Mac kami, tapi dina kaseueuran anjeun nganggo email asli nyalira atanapi nganggo Surat pikeun sadayana tumut kana watesan anjeun sorangan. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.