Kumaha cara ningali kecap konci anu disimpen dina macOS Keychain

aplikasi keychain macOS

Gantungan konci nyaéta utiliti anu macOS kedah nyimpen sadayana kecap akses anu anjeun anggo dina komputer anjeun sareng tiasa aksés kana situs wéb, email, jsb. yén aranjeunna naroskeun ka anjeun kanggo validasi kanggo lebet; nyaéta: ngaran pamaké sareng kecap akses.

Pasti, dina langkung ti hiji kasempetan, dina akhir auténtikasi anjeun dina jasa, jandéla parantos nyerang anjeun naroskeun upami anjeun hoyong nyimpen kecap akses ieu. Upami anjeun nampi, éta bakal "Keychain Access" anu nyimpenna sareng nawiskeun ka anjeun unggal waktos anjeun meryogikeunana. Nanging, tiasa waé dina sababaraha kasempetan, ku naon waé, anjeun kedah ningali kecap akses naon anu anjeun pilih pikeun layanan éta. Di dieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ningali masing-masingna nganggo aplikasi macOS.

Mimiti, bejaan anjeun éta Pikeun ningali unggal kecap akses, sistem bakal naroskeun ka anu sami anu anjeun anggo pikeun muka sistem saatos istirahat atanapi login anu énggal. Tanpa kecap akses ieu moal mungkin pikeun anjeun ngakses inpormasi anu anjeun pénta. Éta mangrupikeun léngkah deui, leres, tapi éta ogé mangrupikeun cara anu langkung aman pikeun anu di luar atanapi anu hoyong aksés kana komputer. Tapi hayu urang teraskeun naon anu anjeun kedah lakukeun dina hal ieu:

 

nunjukkeun sandi macOS Keychain

Hal kahiji: buka Keychain Access. Anjeun tiasa ngakses aplikasi ieu ku sababaraha cara: nganggo Spotlight; Launchpad dina Dock atanapi via Panimu> Aplikasi> Utiliti. Sakali anjeun mendakan, aksés. Sakali lebet, jandela énggal bakal muncul sareng sadaya daptar kecap konci, sertipikat, konci, catetan - anu anjeun anggo énkripsi ku kecap konci—, jsb.

kecap akses ditingali konci macOS

Nya, pikeun tiasa ningali salah sahiji kecap konci anu anjeun pikahoyong, pilih jasa anu anjeun kedah konsultasi tina daptar anu leres. Akses ku dua kali klik sareng dina jandéla anyar anu nembongan, di belah kénca handap anjeun bakal ngagaduhan kotak anu anjeun kedah parios anu nunjukkeun: "Tembongkeun kecap akses". Nalika anjeun mencét, sistem bakal nyungkeun anjeun lebetkeun kecap akses login anjeun sareng nalika anjeun nampi kecap konci pikeun layanan éta bakal muncul dina kotak anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.