Unduh pilem gratis dina iPhone atanapi iPad

Unduh pilem gratis dina iPhone atanapi iPad

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun salah sahiji topik anu paling dipikaresep ku seueur pangguna: lalajo sareng unduh pilem gratis. Mamangna langkung ageung nalika urang nyarioskeun alat sélulér, sareng langkungna deui nalika naon anu urang gaduh nyaéta smartphone atanapi tablet kalayan sistem anu ditutup sakumaha ios, anu nawiskeun kami kaamanan sareng stabilitas anu langkung ageung tapi kadang éta henteu saderhana dianggo sakumaha urang hoyong.

Dina tulisan ieu kami bakal ngajarkeun kumaha nonton sareng ngaunduh pilem, tapi tina iPhone / iPod Touch atanapi iPad kami. Upami urang hoyong tingali aranjeunna di streamingKalayan kecap séjén, tanpa ngaunduh éta, hal-hal langkung saderhana, tapi éta henteu saderhana upami anu urang pikahoyong nyaéta ngaunduh pilem gratis kanggo nikmati dina offline. Pikeun anu terakhir urang kedah narik App Store teras urang ngajukeun dua alternatif. 

PROMOSI: upami anjeun hoyong nonton seri sareng pilem gratis kalayan nyaman dina iPhone atanapi iPad anjeun, ayeuna anjeun tiasa cobian Amazon Prime Video lengkep gratis ti link ieu.

Kumaha nonton seri sareng pilem gratis dina iPhone atanapi iPad

Kalayan peramban naon waé

Unduh pilem pordede gratis nganggo Safari

Éta panginten sanés jawaban anu anjeun ngarepkeun, tapi éta anu pangsaéna. Upami anjeun gaduh konéksi Wi-Fi di daérah anu anjeun hoyong nonton pilemna, langkung saé henteu diunduh, upami henteu nonton éta langsung di streaming. Apple mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu mimiti mundur dina téknologi Flash pikeun halaman wéb, sareng genep taun saatos peluncuran iPad aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna parantos ngaléngkah dina arah anu bener.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha pormat hard drive dina Mac

Kuring ngajelaskeun ieu kusabab kaseueuran halaman wéb ningkat sareng janten langkung cocog sareng alat sapertos iPhone / iPad sareng Safari anu henteu resep téknologi lami. Anu tiasa masihan langkung seueur masalah nyaéta server anu pidéo na disayogikeun, janten kuring nyarankeun milarian tautan StreamCloud.

Sanaos kuring sadar yén aya puluhan halaman deui, kuring Kuring nyarankeun ka dua salajengna sabab kuring salawasna mendakan naon anu kuring pilari dina hiji atanapi anu sanés:

Tina dua halaman sateuacanna kuring langkung resep Pordede Kusabab, salian ti gaduh panganteur anu langkung intuitif anu ngamungkinkeun urang ngalacak langkung saé anu parantos urang tingali, éta ngagaduhan komunitas anu aktif pisan sareng berkat koméntar kami tiasa lirén ningali hal anu henteu pantes atanapi ningali anu henteu urang moal pernah nyangka éta saé pisan.

Tina aplikasi anu dirancang pikeun éta

Urang ogé tiasa nonton séri sareng pilem nganggo iPhone atanapi iPad urang upami nganggo aplikasi éta parantos dirarancang - dina tiori - ukur sareng éksklusif pikeun ieu, sapertos anu kieu. Hal anu goréng nyaéta, sakumaha anjeun bakal ningali dina titik salajengna, aranjeunna biasana dibayar. Naha mayar hal anu tiasa urang laksanakeun (tingali aranjeunna tanpa diunduh) gratis ti Safari?

Kumaha ngaunduh pilem sareng séri gratis nganggo iPhone atanapi iPad

Unduh pilem gratis nganggo Wéb Pidéo

nonton pilem gratis kalayan videoweb

Salah sahiji pilihan anu pangsaéna nyaéta Pidéo Wéb. Mangrupikeun panyungsi anu didesain pikeun nganapigasi jinis halaman wéb ieu sareng anu ti éta urang tiasa maénkeun atanapi ngaunduh pilem atanapi bab tina séri karesep urang. Pikeun ngaunduh pilem sareng séri nganggo Wéb Pidéo urang kedah nuturkeun léngkah ieu.

  1. Kami ngaunduh aplikasi Video Downloader (anjeun gaduh tautan di handap ieu).
  2. Urang muka Video Downloader.
  3. Ayeuna urang angkat ka halaman sapertos Pordede, HDFull atanapi pilihan karesep anjeun.
  4. Kami ngotéktak sareng, nalika kami mendakan pidéo anu kami hoyong unduh, kami ngaksés bagian tautan na, aplikasi anu sami bakal nunjukkeun kami jandela pop-up kalayan tautan anu sayogi, janten kami henteu kedah nyalin tautan atanapi lieur pikeun ngaunduh konténna.
  5. Dina jandéla pop-up urang kedah milih «Puter dina alat» pikeun ningali éta dina streaming atanapi «Unduh» upami urang hoyong nga-download éta pikeun ningali offline. Kami ogé ngagaduhan pilihan pikeun nyalin tautan, tapi kami henteu peryogi ieu. Aplikasi ngamungkinkeun unduhan sakaligus.
  6. Léngkah-léngkah terakhir nyaéta ngantosan unduhan réngsé sareng ngararasakeun konténna ti iPhone atanapi iPad sacara offline.

Pidéo wéb ogé ngamungkinkeun urang maénkeun pidéo dina Apple TV atanapi dina Chromecastsalami formatna henteu FLV. Di sisi anu sanésna, urang ogé tiasa nambihan pilem tina iTunes, tapi kuring mikir yén upami urang hoyong ngajalankeun éta ngalangkungan iTunes urang ngagaduhan pilihan anu langkung saé, sapertos VLC.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tip pikeun ngamaksimalkeun ruang disk anjeun dina Mac
Wéb Pidéo - Pamuter Pidéo (AppStore Link)
Wéb Pidéo - Pamuter Pidéo1,99 €

Unduh pilem nganggo Amerigo

Nonton pilem sareng séri kalayan Amerigo

Sanaos pilihan sateuacana saé, sacara pribadi kuring langkung resep henteu masang aplikasi anu kuring henteu kedah. Hayu atuh ngajelaskeun: Pidéo Wéb saéstuna mangrupikeun wéb anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun kami ngaunduh, tapi salaku panyungsi éta bakal tetep seueur anu dipikahoyong. Abdi langkung resep dipasang deui anu sanés jauh leuwih kuat panyungsi saperti Amerigo sareng, upami kuring kedah ngaunduh pilem atanapi serial, kuring bakal némpél tautanana.

Patanyaanna nyaéta ngalakukeun éta sareng iPhone atanapi iPad sapertos anu bakal kami laksanakeun tina panyungsi wéb desktop: urang napigasi ngaliwatan halaman unduhan, aksés kana tautan, toél unduhan sareng ngantosan unduhan réngsé. Aplikasi anu sami nawiskeun kami kamungkinan ningali dokumén, janten kami tiasa langsung ningali éta atanapi ngabagi pidéo pikeun mukakeunana sareng pamaén sanésna, sapertos anu kasebat VLC. Basajan, tapi épéktip.

Amerigo - File Manager (AppStore Link)
Amerigo - Manajer File17,99 €

Naha anjeun parantos terang kumaha nonton pilem sareng serial haratis dina iPhone atanapi iPad anjeun? Wartoskeun ka kami cara anu anjeun anggo download pilem gratis sareng tingali éta dina alat ios anjeun:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   vi2eo com cenahna

    Pikeun nonton pilem (Spanyol, Latin), serial, dokumenter, saluran TV, Soccer gratis, tanpa iklan (dina wéb). Coba vi2eo.com anu aktip ti pertengahan Séptémber 2015 sareng parantos ngagaduhan langkung ti 29K tautan !!!

  2.   Claudia Soriano Pérez cenahna

    Dina ipad kuring éta henteu ngantep kuring ningali atanapi ngaunduh pidéo na

  3.   David cenahna

    Pilem mana anu diunduh dimana némbongan? Sareng kuring tiasa ningali kumaha unduhanana?

  4.   Juanp cenahna

    Halo, bantosan anu saé, punten, kuring parantos aya di bagian anu badé maénkeun dina alat, salin tautan sareng batal, tapi dina waktos anu gancang kuring diunduh, kuring henteu terang naha kuring gaduh iPhone 6s