Kumaha jauhkeun komputer pikeun nyambung ka komputer Windows ti Mac

Microsoft Jauh Desktop

Upami anjeun ngagaduhan komputer anu nganggo sistem operasi Windows sareng fungsi desktop jauh aktip, panginten anjeun kantos naros naha aya kamungkinan aksés komputer kana komputer tina Mac, sabab dina sababaraha waktos éta tiasa manpaat pikeun henteu damel dina PC nganggo parangkat lunak pihak katilu, sareng kanggo tiasa ngadamel koneksi langsung ti Mac, sapertos anu tiasa dilakukeun tina komputer Windows anu sanés.

Nya, dina hal ieu, sanaos henteu gampang kusabab macOS henteu ngagaduhan alat anu tos dipasang sareng anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu khususna, anu leres nyaéta anjeun tiasa ngadamel sambungan desktop jauh tina Mac mana waé, sareng pikeun ieu anjeun ngan ukur kedah masang aplikasi.

Sambungkeun kana komputer Windows anjeun tina Mac nganggo Microsoft Remote Desktop

Sakumaha urang disebatkeun, waktos ayeuna ti Microsoft aranjeunna henteu nyusahkeun pikeun pangguna anu badé nganggo desktop jauh ti Mac, kumargi aranjeunna parantos nyiptakeun aplikasi pikeun éta, anu ogé gampang dianggo sareng gratis, sanaos dina hal ieu ngagaduhan kelemahan alit, sareng éta ngan ukur aya dina basa Inggris.

Jalan anu mana waé, pikeun nyambung ka komputer Windows anjeun tina Mac, hal munggaran anu anjeun peryogikeun nyaéta kieu:

  • Windows PC (langkung saé Windows 10 supados tiasa dianggo langkung saé), ngonpigurasi pikeun ngamungkinkeun sambungan jauh tina komputer sanés.
  • IP tina peralatan nyariosna tiasa nyambung.
  • Pangguna sareng kecap akses na anu anjeun hoyong akses khusus.
  • Aplikasi Microsoft Remote Desktop dina Mac anjeun.

Sakali anjeun parantos ngempelkeun sareng nyatet leres, anjeun bakal siap nyambung pikeun kahiji kalina kana komputer tina jarak jauh, anu mana anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi Jauh Desktop ti Mac anjeun teras pencét dina tambihan ikon, sareng pilih "Desktop" (atanapi "Meja" dina basa Spanyol). Upami ahli sihir parantos némbongan sacara otomatis, anjeun henteu kedah ngalakukeun ieu, tinggal teraskeun ngonfigurasiana.
  2. Di lapang disebut "Nami PC", lebetkeun alamatna IP komputer Windows sual anjeun hoyong sambung, atanapi anu nami host upami anjeun gaduh kadua komputer dina sambungan jaringan anu sami.
  3. Sakali ieu réngsé, dina widang "Rekening Pamaké", anjeun gaduh dua kamungkinan, gumantung kana naon anu anjeun resep sacara pribadi:
    • Tinggalkeun salaku "Tanya kuring unggal waktu", sahingga unggal-unggal anjeun hoyong aksés kana komputer deui, anjeun kedah ngalebetkeun nami pangguna sacara manual salian ti kecap akses na, anu tiasa manpaat upami anjeun parantos seueur pangguna didamel dina Windows PC, sareng anjeun hoyong sambungkeun unggal waktos ka salah sahijina béda.
    • Siapkeun akun pangguna, anu tiasa anjeun simpen hiji atanapi sababaraha pangguna pikeun ngaksés komputer anjeun ku cara anu langkung gancang, sabab anjeun henteu kedah ngalebetkeun nami pangguna atanapi kecap akses. Upami anjeun resep kana ieu, anjeun kedah milih pilihan "Tambihkeun Akun Pamaké ...", teras lebetkeun nami pangguna, kecap akses sareng nami umum kanggo dianggo upami anjeun hoyong.
  4. Saatos ieu, anjeun ngan ukur kedah pencét dina tombol "Simpen" (atanapi "Simpen" dina basa Spanyol), sareng daptar bakal otomatis némbongan sareng alat anu sanés anu anjeun simpen pikeun nyambung.
  5. Anjeun kedah pencét kana anu parantos anjeun atur, sareng dina sababaraha detik sadayana bakal ngonpigurasi sareng anjeun tiasa ngakses tanpa masalah, sareng upami sadayana tiasa dianggo saé, anggo siga komputer Windows éta sorangan, ngan dina jandéla.

Sambungkeun nganggo Microsoft Remote Desktop kana komputer Windows tina Mac

Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, gumantung kana vérsi Windows anu anjeun pasang dina komputer anu anjeun sambungkeun, anjeun tiasa nyaluyukeun séri parameter tina konfigurasi, sapertos kamungkinan resolusi sacara otomatis diluyukeun sareng ukuran jandela, atanapi milih kumaha anjeun langkung resep sagala rupana dina hal kualitas, sanaos ieu mangrupikeun hal-hal opsional anu gumantung kana selera pribadi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francisco Jose cenahna

    Ieu jalan saé, tapi kuring henteu kantos kéngingkeun print anu leres.

    1.    Fransisco Fernandez cenahna

      Éta rada panasaran. Tina naon anu kuring tingali, kabel dina kasus kuring teu aya masalah, tapi nalika nyetak nganggo Wi-Fi dina PC pikeun nyambung ka printer, sigana aya masalah ... Pokokna, kuring pikir éta bakal aya hubunganana. kalayan éta sinyal pikeun desktop jauh dikirimkeun ka tempat anu sami, tapi hé, kuring nyarios yén dina vérsi hareup tina aplikasi atanapi Windows solusi na bakal sumping 😉

  2.   Maite cenahna

    Éta jalan sampurna tapi kuring henteu tiasa nyetak nganggo printer nganggo kabel atanapi wifi, ???

  3.   Luis cenahna

    Kuring henteu kéngingkeun daptar ruang gawé, janten kuring henteu mendakan mac-na kanggo dipilih.

  4.   Maria cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo bantosan anjeun, Hatur nuhun kana panerbitan anjeun kuring parantos ngalaksanakeun éta dina 10 menit. Nuhun

  5.   Virginia cenahna

    Wilujeng siang, kuring nuturkeun léngkahna, tapi nalika kuring kéngingkeun nami pangguna sareng kecap konci éta nyatakeun yén éta henteu leres sareng kuring henteu tiasa nyambung ka pc kantor kuring.
    Hatur nuhun.

  6.   Rafa Palacios cenahna

    Wilujeng siang sareng hatur nuhun pisan kana tulisanna:
    Kuring gaduh mac book pro anu lami, anu kuring teu tiasa masang OS El Capitan anu langkung énggal (10.11) sahingga Apple Store moal ngantep kuring kéngingkeun sareng masang Remote Desktop (v. 10.3) Kuring nyobian mendakan unduhan vérsi anu saacan program cenah (Remote Desktop 8.0.44) tapi kuring henteu tiasa.
    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring éta bakal saé.
    hatur nuhun

    1.    Isabel cenahna

      Halo! Abdi gaduh masalah anu sami sareng Rafa, kuring peryogi versi anu langkung lami tina desktop jauh.
      Nuhun kana bantosanna.

  7.   Mar cenahna

    Hai, bisi kuring éta henteu dianggo pikeun kuring sabab nalika nyobian nyambung éta masihan kuring kode kasalahan 0x204. Bahkan henteu naroskeun nami pangguna sareng kecap konci komputer tujuan.
    Naha anjeun terang naon anu tiasa kajantenan?
    Hatur nuhun tur Wasalam.

  8.   Carmen cenahna

    Masalah anu sami sareng Mar, naha anjeun terang upami aya solusina?
    hatur nuhun

  9.   Corina cenahna

    Saé hal anu sami kajadian ka kuring bisi kuring éta henteu dianggo pikeun kuring sabab nalika nyobian nyambung éta masihan kuring kode kasalahan 0x204. Bahkan henteu naroskeun nami pangguna sareng kecap konci komputer tujuan.
    Naha anjeun terang naon anu tiasa kajantenan?
    Hatur nuhun tur Wasalam.

  10.   FACUNDO cenahna

    Wilujeng sonten! Kuring gaduh masalah sapertos kieu, upami kuring nganggo Microsoft Remote Desktop ti MAC kuring sareng koneksi WIFI bumi kuring, éta henteu jalan.
    Ayeuna, upami kuring nganggona ngalangkungan internét anu disayogikeun ku ponsel kuring, éta nyambung kalayan lancar kana komputer desktop kuring.
    Naha anjeun terang naon masalahna?
    hatur nuhun