Beats Studio Buds masih henteu dijual

Ngéléhkeun Studio Buds

Kami lebet kana sasih Juli sareng dina waktos ayeuna sigana éta Apple henteu ngagaduhan tanggal rilis anu pas pikeun Beats Studio Buds. Headphone ieu anu dipidangkeun langsung tina halaman wéb perusahaan saatos sababaraha rumor, leres-leres beku dina wéb, henteu aya tanggal rilis resmi.

Headphone ieu Aranjeunna diluncurkeun dina 15 Juni sareng dugi ka ayeuna teu aya detail ngeunaan tanggal penjualan na. Dina pengertian ieu, sababaraha rumor nunjukkeun Juli ieu salaku kamungkinan peluncuran resmi, tapi tangtosna teu aya tanggal anu khusus. Tiasa sepi yén aranjeunna ngaluncurkeun bulan ieu atanapi bulan payun, éta henteu acan jelas.

Halaman wéb Apple terus nunjukkeun pikeun usum panas

Upami urang ngaksés bagian wéb perusahaan anu nunjukkeun headphone ieu urang tiasa ningali yén éta terus keukeuh usum panas salaku tanggal mimiti penjualan, Tapi aranjeunna henteu leres-leres ngahususkeun atanapi langsung netelakeun dinten anu khusus pikeun ngamimitian ngajual.

Seueur pangguna ngantosan mimiti penjualan kumargi headphone ieu leres-leres dibanderol sareng kamungkinan janten saingan anu saé pikeun AirPods, nyimpen jarakna sacara logis. Di Apple aranjeunna jelas pisan ngeunaan naon anu aranjeunna pikahoyong sareng dina pengertian ieu urang tiasa mikir yén pikaresepeun monopoli pasar pikeun headphone nirkabel sakedik deui, Beats Studio Buds ieu leres-leres janten bisnis anu saé pisan pikeun Apple sareng pangguna, naha aranjeunna gaduh produk atanapi henteu ku Apple.G


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.