LG 27-inci Ultrafine 5K monitor dikaluarkeun tina toko Apple

LG UltraFine 5k

Apple nembé ngaleungitkeun monitor sanés anu tetep tina perusahaan LG di toko online. Karek sabulan katukang Modél 24 inci dihapus ti toko online sareng ayeuna sigana dugi ka anu pangageungna, monitor LG UltraFine 5K 27 inci.

Monitor ieu dihapus sababaraha menit ka pengker ti sadaya toko di Éropa sareng alesan anu leres pikeun ieu henteu dipikaterang. Éta henteu némbongan dina halaman wéb nagara urang, ogé di Perancis, Jérman, Italia, Walanda atanapi bahkan di Inggris, anu biasana mangrupikeun salah sahiji anu ngajual langkung seueur produk di Éropa (sanaos ayeuna aranjeunna henteu deui kagolong kana Uni Éropa ).

Monitorna LG Ultra Fine 5K Éta ngagaduhan harga 1.399 euro sareng sacara logis mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun sababaraha pangguna anu henteu kersa mayar harga monitor Pro Display XDR Apple. Pintonan ieu nawiskeun palabuhan Thunderbolt 3 sareng tilu port USB-C pikeun alat anu nyambungkeun, ditambah éta layar dugi ka 500 nits kacaangan kalayan résolusi 5.120 x 2.880. Ayeuna pangguna ieu henteu tiasa deui ngagaleuh ieu sareng kanggo ayeuna dugi ka perhatosan salajengna pangguna Apple moal mendakan monitor anu sanés kanggo diical dina wéb.

Masalah LG mangaruhan Apple sareng firma sanés

Éta sanés hal anu énggal yén perusahaan LG ngalaman dina waktos anu sesah dina unggal jalan. Tina hutang penting anu aranjeunna tambahkeun dina pasar smartphone dugi ka ditutup pabrik LCD panel na, aranjeunna nunjukkeun yén LG henteu ngaliwat momen anu pangsaéna di sektor éta.

Ayeuna Apple diarepkeun nampilkeun monitor anyar langkung terjangkau bahkan ti LG bahkan pikeun pangguna anu sakumaha urang nyarios henteu hoyong méakkeun untung tina Pro Display XDR. Kami tungtungna bakal ningali naon anu kajantenan tapi pikeun ayeuna teu aya monitor LG anu sayogi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.