LG nampilkeun monitor 32 inci, résolusi 4k sareng layar OLED

LG ultrafine 4K OLED 32 inci

Perusahaan Korea LG nembé waé nampilkeun di pasar Amérika monitor OLED 32 inci énggal, kalayan résolusi 4k dina kisaran Pro UltraFine Display Pro, monitor anu, nimbang-nimbang manpaat anu ditawarkeun na ka kami, henteu persis murah, kumargi hargana $ 3.999.

LG UltraFine 32 inci nyaéta ditujukeun pikeun ahli kréatip, nawiskeun réproduksi warna anu ningkat, kualitas gambar HDR / SDR, ngadukung HDR 10, ngagaduhan cakupan RGB 99%, 1.000.000: rasio kontras 1, laju nyegerkeun 60Hz, maksimum 250 nits maksimal, sudut pandang 178 derajat, sareng téknologi dimming piksel.

LG ultrafine 4K OLED 32 inci

Dina pedaran monitor ieu, LG nyatakeun yén:

Dirancang pikeun ahli kréatip, LG UltraFine 32EP950-B 31,5 ″ 16: 9 HDR OLED Monitor nawiskeun akurasi warna anu luar biasa sareng sababaraha pilihan konéktipitas pikeun ngadukung alur kerja éditan pidéo anjeun. Kalayan résolusi 3840 x 2160 dina 60 Hz, monitor OLED 4K ieu nawiskeun warna cerah sareng kisaran dinamis tinggi, ngaliput 99% spéktra DCI-P3 sareng Adobe RGB.

LG 4K UltraFine hadir sareng dual controller anu ngamungkinkeun Sakaligus ningali gambar tina sababaraha sumber ngalangkungan modeu gambar-di-gambar. Éta nawiskeun dukungan VESA ngamungkinkeun pangguna masang tampilan dina témbok, nangtung atanapi nyiptakeun pangaturan multi-monitor.

Anjeun tiasa sambungkeun LG 4K UltraFine OLED kana Mac Kalayan bantosan kabel USB Type-C anu ngamungkinkeun ngecas kadua MacBook Air sareng MacBook Pro nalika monitor disambungkeun.

Sesa pilihan konéktipitas anu ditawarkeun ku LG UltraFine 32EP950-B kalebet Hiji port HDMI, DisplayPort 1.4, 3 port USB-A, sareng hiji jack audio 3,5mm. Di momen éta ngan ukur aya di Amérika Serikat sareng kami henteu terang naha perusahaan Korea ngarencanakeun ngaluncurkeun modél ieu di langkung seueur nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.