Logitech Ngenalkeun Keyboard Mini Logitech MX Keys Mini kanggo Mac. Kakuatan, Desain, sareng Serbaguna dina Ukuran Mini

Logitech MX MIni pikeun Mac

Dina kasempetan ieu perusahaan terkenal Logitech kaget kami ku nampilkeun sareng ngaluncurkeun keyboard MX Keys anu anyar, tapi dina hal ieu mangrupikeun modél Mini. Upami anjeunna anyar Logitech MX Keys Mini pikeun Mac éta langkung alit tapi sami fungsina sareng kuat pikeun nyandakna dimana waé sareng ngaraosan ergonomisna.

MX Keys Mini anyar pikeun Mac sampurna pikeun nyandak dimana waé sareng ngalakukeun aliran kerja antara Mac sareng iPad. Keyboard anyar ieu nambihan tata letak konci Mac anu biasa anu ngalirkeun tindakan anjeun upami anjeun biasa. Keyboard anyar ieu nawiskeun langkung seueur fitur, konci kualitas anu unggul, sareng konstruksi kasar dina desain anu pas pisan sareng ékosistem Apple urang.

A Logitech MX Keys Mini pikeun Mac ogé nambihan lampu anu pinter

Logitech MX MIni pikeun Mac

Logis saloba bakal mikir Keyboard Logitech anyar ieu ogé kalebet cahaya anu pinter. Ieu nambihan séri sénsor caket ngadeteksi panangan nalika caket sareng keypad hurung. Tombol backlit sacara otomatis diluyukeun sareng kondisi pencahayaan luar, adaptasi sareng lingkunganana supados henteu caang teuing atanapi poék teuing, sareng mareuman nalika pangguna ngalih tina keyboard pikeun ngahémat umur batré.

Tolya Polyanker, Kepala Master Series di Logitech nyarios dina presentasi:

Ukuran keyboard énggal mangrupikeun asupan sareng pamundut ti komunitas kreatif pikeun vérsi anu langkung alit tina Konci MX populér kami. MX Keys Mini ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun deui kontrol ruang angkasa, masihan pangguna langkung seueur rohangan pikeun ideu ngalir, bari tetep produktif sareng ngaraosan kanyamanan maksimal salami jam.

Salaku tambahan kana sadaya kauntungan tina MX Keys anu dibahas dina dinten presentasi, kedahna nyarios yén urang nyanghareupan keyboard anu ngagaduhan otonomi nepi ka 10 dinten kalayan ngeusi ulang, atanapi dugi ka 5 bulan kalayan lampu latar pareum sakumaha anu dituduhkeun ku Logitech. Jelas l Kabel muatan USB-C kana USB-C bakal ngamungkinkeun anjeun ngeusian deui keyboard anyar ieu.

Logitech MX MIni pikeun Mac

MX Keys Mini anu anyar sayogi dina tilu warna: pink, abu-abu ngora sareng grafit. Anu ngagaduhan mouse séri MX bakal ngagaduhan pertandingan anu sampurna. Logitech MX Keys Mini sareng MX Keys Mini pikeun Mac ayeuna sayogi dina halaman wéb resmi logitech.com sareng di seueur toko di panjuru dunya. Harga pikeun MX Keys Mini sareng MX Keys Mini pikeun Mac nyaéta 115 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.