MacOS 10.13.6 ayeuna sayogi dina versi pamungkas na pikeun sadaya pangguna

macOS-High-Sierra-1

Sababaraha jam ka pengker, budak Cupertino ngaluncurkeun vérsi ahir ios 11.4.1, tvOS 11.4.1, nontonOS 4.3.2 sareng HomePod 11.4.1, pembaruan anu henteu kalebet vérsi akhir macOS 10.13.6. Tapi kusabab teu aya dua tanpa tilu, teu aya opat tanpa lima, sareng versi akhir macOS 10.13.6 ogé sayogi pikeun sadaya pangguna Mac.

Éta langkung kamungkinan yén ieu mangrupikeun pembaruan terakhir anu ditampi sadayana Mac anu moal diénggalan ka macOS Mojave, sareng éta sadayana mangrupikeun MacBook, iMac atanapi MacBook Pro sareng Mac Mini anu pencét pasar sateuacan 2012, tanggal cutoff diatur ku Apple pikeun vérsi salajengna macOS, tanggal anu ngan ukur teu asup akal.

Anu utama sareng urang tiasa nyarios hiji-hijina novelty anu ditawarkeun ku macOS 10.13.6 anu aya dina Sokongan AirPlay 2, Protokol komunikasi nirkabel propriétét Apple, tungtungna didukung ku iTunes. Generasi kadua protokol komunikasi Apple ieu dipidangkeun langkung ti sataun katukang dina WWDC panungtung, sareng ti saprak ayeuna seueur pangguna ngantosan peluncuranana, peluncuran anu lumangsung dina alat sélulér kalayan diluncurkeun ios. 11.3, sababaraha bulan kamari, janten OS anu teras terasrasakeun kedahna nyaéta Mac.

Pembaruan ieu ogé nawiskeun kami pamutahiran anu khas dina kinerja sareng kaamanan sareng stabilitas macOS. Salaku tambahan, aya masalah sareng aplikasi Poto nalika sumping ngakuan file AVCHD tina sababaraha kaméra. Masalah sanés anu direngsekeun dina pembaruan ieu, kami mendakan éta dina aplikasi Surat. Surat nunjukkeun kami pesen kasalahan nalika urang nyobian mindahkeun pesen tina folder anu aya dina akun Gmail kami kana folder anu sayogi dina jasa email anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.