macOS High Sierra ngagaduhan modeu poék sami sareng macOS 10.14

Akhir minggu ieu kami terang tina kabocoran dina aplikasi, sababaraha fitur tina antarmuka macOS 10.14, kalebet modeu poék, Éta bakal ditepikeun ka urang siang ayeuna di konperénsi pangembang, anu kami bakal nyaritakeun ngeunaan Soy de Mac ti 19 sonten CET di Spanyol.

Anu paling wawakil tina kontak munggaran ieu nyaéta modeu wengi nyata dina antarbeungeut. Gancang, Pamekar damel damel pikeun milarian sababaraha cara pikeun ngaktipkeun modeu ieu dina versi macOS ayeuna, High Sierra. Sigana mah pamilarian parantos masihan hasil anu diarepkeun.

Sanaos paréntah terminal ieu henteu ngaktipkeun modeu poék macOS 10.14, éta nunjukkeun urang visi munggaran kumaha bakal sapertos damel dinten urang ka siang kalayan modeu wengi diaktipkeun. Dina tangkepan layar ieu anjeunna masihan kami dina Twitter Corbin dunn, urang tiasa ningali kumaha rasana sareng TextEdit dina modeu anu anyar ditungtut ieu.

Pikeun ngaktipkeun pungsi ieu, urang kedah ngaktipkeun aplikasi Terminal sareng nyerat dina kotak dialog:

/Applications/TextEdit.app/Contents/MacOS/TextEdit -NSWindowDarkChocolate YES

Ayeuna urang tiasa ningali modeu poék dina aplikasi TextEdit, anu dina modeu semi-poék ieu katingalina saé pisan. Urang tiasa ngalakukeun tindakan ieu ku aplikasi anu sanés. Pikeun ieu urang kedah ngagentos nami /TextEdit.app/ku nami aplikasi anu kami hoyong tingali dina modeu poék. Di sisi anu sanésna, tés sanés anu dilaksanakeun, contona sareng Finder, henteu tétéla kalayan saé, kumargi sigana macOS parantos balik 20 taun.

Balik kana modeu standar, ngan ukur ngabalikan komputer. Pungsi ieu ngan saukur dipaké pikeun nongkrong bari sareng ngabayangkeun kumaha kaayaanna saatos poék, dimimitian dina bulan Séptember, nalika urang ningali vérsi akhir macOS 10.14. Di sisi anu sanésna, Éta bakal logis pikeun modeu poék ieu ditingali dina béta anu bakal dileupaskeun dina akhir Keynote siang ieu. 

Fitur anyar macOS 10.14 anu parantos kami terang akhir minggu ieu nyaéta: Aplikasi News pikeun macOS, sanaos henteu dipikaterang nagara-nagara mana waé éta bakal sayogi, kitu ogé kamungkinan nami sistem operasi Mac énggal. Desktop sigana gurun peuting sareng ku sabab kitu nami Mojave némbongan salaku paporit tohan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.