Kumaha carana masang aplikasi ti developer anu teu dikenal dina macOS High Sierra

Sistem operasi komputer Mac sok dicirian ku salah sahiji sistem operasi anu nawiskeun paling henteu résiko katépaan ku virus. Tapi pikeun sababaraha waktos janten bagian, sareng kusabab Mac parantos janten alat anu seueur dianggo di sadaya daérah, hacker nargétkeun macOS ogé.

Apple sadar kana hal ieu sareng pikeun nyobaan nyegah aranjeunna gampang katépaan, taun kalangkung dipiceun pilihan pikeun tiasa masang aplikasi ti developer anu teu dikenal ku Apple, sahingga urang teu tiasa masang aplikasi naon waé anu henteu asalna di Mac App Store sakumaha dina program Apple.

Jelas, masarakat turun damel pikeun tiasa ngurilingan watesan macOS Sierra na jelas aranjeunna hasil, sakumaha anu urang terangkeun anjeun sataun katukang. Versi macOS énggal, disebat High Sierra, nawiskeun kami watesan anu sami, tapi untungna urang tiasa ngalangkungan éta pikeun masang aplikasi naon waé, paduli asal usulna. Nalika ngadamel parobihan ieu, kedah diperhatoskeun yén upami urang henteu terang sumber asalna tina aplikasi, urang tiasa nempatkeun résiko henteu ngan ukur kaamanan Mac urang, tapi ogé integritas data urang.

Pasang aplikasi ti developer anu teu dikenal dina macOS High Sierra

  • Mimiti urang kedah angkat ka terminal, sabab pikeun nambihan pilihan Kamana waé, urang moal tiasa ngalaksanakeun éta liwat konfigurasi pilihan sistem.
  • Sakali kami parantos muka Terminal, kami nyerat paréntah ieu: sudo spctl –master-nonaktipkeun
  • Dihareupeun master aya dua tanda (-) henteu hiji.
  • Teras we balikan deui Finder ku paréntah: Killall Finder sareng éta waé.
  • Urang ayeuna tiasa buka Preferensi Sistem> Kaamanan sareng Privasi sareng aktipkeun pilihan situs Naon waé dina aplikasi Ngidinan diunduh tina:

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raúl Aviles cenahna

    Nya, hatur nuhun Nacho !!
    Abdi badé ningkatkeun kana HS sareng sateuacan kuring resep ningali "masalah naon" anu masihan ...

    Mac (21,5 inci, Ahir 2013) 2,7 GHz Intel Core i5. 8GB 1600MHz DDR3.

    Salam,