Minic, gim sapertos Zelda, gratis kanggo waktos terbatas

minic

Sakali deui, urang kedah nyarioskeun ngeunaan judul anu tiasa urang unduh gratis ngalangkungan Epic Games Store, gim anu Harga biasa 9,99 euro, tapi éta urang tiasa ngaunduh gratis dugi Kemis payun, 12 Agustus jam 16:59 sonten, waktos semenanjung.

Minit, petualangan anu mempesona tina ngingetkeun judul Zelda klasik, Nyandak konsép ieu sacara ekstrim ku kreatif ngawatesan petualangan anjeun kana interval 60 detik.

minic

Tujuan utama urang nyaéta ngajalajah dunya monochrome anu matak nalika anjeun ngalawan musuh, ngajawab puzzles sareng misi lengkep, Kalayan watesan waktos otomatis dimimitian nalika anjeun nyandak pedang anu dilaknat.

Ti waktos éta, anjeun bakal kajebak dina gelung maut tanpa wates unggal menit. Sanaos ieu siga anu cemas sareng nyapekeun, janten kecanduan nalika nyetél wirahma pikeun ngamangpaatkeun kahirupan pondok anjeun.

Kusabab fokus na kana kamajuan konstan, Minit jarang frustasi. Mimitina, sagala rupa halangan ngawatesan pilihan anjeun, tapi nalika anjeun ngumpulkeun objék pikeun ngungkulanana, anjeun tiasa langkung maju: nyiram tiasa mareuman seuneu, sababaraha sirip ngamungkinkeun urang ngojay ...

Urang henteu kantos kaleungitan objék nalika urang maot. Objek anu dipendakan ku ngalengkepan misi sapertos ngabantosan tamu hotél anu ical tina kaayaan anu pikasieuneun, ngéléhkeun musuh sapertos kelompok musuh anu nyamar salaku pepelakan, ngumbara di dunya ...

Sadaya téks Minik nyaéta ditarjamahkeun kana basa Spanyol, meryogikeun OS X 10.9 atanapi engké, prosésor Intel Pentium D830, 1 GB RAM sareng kartu grapik kalayan mémori 256 MB. Upami anjeun resep judul ieu, anjeun kedah terang éta ogé sayogi pikeun iPhone sareng iPad dina App Store pikeun 5,49 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)