Kamungkinan penggabungan ios sareng OSX, kabel USB-C, ékosistem Apple, dok Apple Watch, kasus Siri Remote sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

soydemac1v2

Hiji deui Minggu urang sareng anjeun nganggo kompilasi klasik urang anu pangsaéna dina minggu di Soy de Mac. Saminggu anu teu tiasa ditingali ku saha waé pikeun sagala hal goréng anu kajantenan di dunya anu aya hubunganana sareng térorisme. Nanging, anjeun kedah ngungkulan sagala rupa éta sareng maju.

Janten ayeuna anjeun terang, upami minggu ieu anjeun henteu tiasa merhatoskeun pisan kana blog kami sareng anjeun henteu mutahir sareng berita anu aya hubunganana sareng Apple tetep maca tulisan ieu kusabab dina éta kami ngumpulkeun anu pangpentingna.

toko masak tim masak

Urang ngamimitian kompilasi urang ayeuna ku sapotong berita anu dibérékeun ku batur sapagawean urang Ignacio Sala patalina sareng kamungkinan patempatan ios sareng OS X kapayunna. Sakumaha urang sadayana terang Apple parantos ngaleupaskeun iPad Pro anu énggal sareng éta naha kamungkinan ngahiji antara dua sistem ayeuna diduga, anu Tim Cook parantos ditolak.

kabel usbc hama

Warta anu penting anu sanésna, anu ditulis ku kuring nyalira, nyaéta anu kuring kantoskeun Kamungkinan pikeun USB-C kana kabel USB-A pikeun tiasa nyambungkeun Apple TV énggal kana Mac pikeun tiasa ngarékam layar na. Konektor anyar ieu tiasa dianggo pikeun mulangkeun alat atanapi ngalaksanakeun tindakan sanés sapertos anu ceuk batur sapagawean urang Ignacio Sala nalika éta, ngarekam kaluaran audio sareng pidéo tina Apple TV dina Mac. 

wozniak-tv

Unggal waktos Apple ngajalankeun alat énggal di pasar, rujukan anu mimiti dipilarian ku sadayana wartawan nyaéta pendapatna Steve Wozniak, ko-pendiri Apple sareng Steve Jobs. Wozniak tetep didedikasikan pikeun ceramah di panjuru dunya sareng pendapatna teras-terasan mangrupikeun salah sahiji anu paling terhormat nalika anjeunna muka sungut pikeun ngobrolkeun sagala hal Apple. Dina konperénsi terakhir anu diayakeun ku firma New Relic, Wozniac nyarios deui ngeunaan ekosistem Apple salian ti negeskeun pikeun masihan koméntar kana pernyataan Tim Cook di mana anjeunna negeskeun yén iPad Pro anyar bakal ngagentos laptop sareng komputer sakedap deui. Tapi anjeunna ogé nyandak kasempetan pikeun ngobrol ngeunaan Apple Watch, anu parantos dikedalkeun ku mamang.

dok-apel-nonton-1

La 'Basis Dock Magnetic' keur Apple nonton Ayeuna sayogi kanggo ngagaleuh ti Toko Apple di panjuru dunya. Gambar khusus ieu ti toko Berlin di Jerman. Produkna ayeuna sayogi kanggo dipésér sacara online sareng dina rak-rak sababaraha Toko Apple parantos tiasa katingali kakeunaan, panginten sakedik langkung tiheula ti anu direncanakeun sacara resmi.

karét-siri-jauh

Urang teraskeun kompilasi sareng warta anu nyarioskeun kumaha ngurus éta Siri Jauh tina kamungkinan ragrag anu tiasa sangsara. Kami nampilkeun anjeun silikon bisi anu nuju di Alienares sakitar 9 euro sareng anu bakal Ngajaga jarak jauh Apple TV anyar. 

apal lalajo 2

Kami ngarengsekeun kompilasi ku mairan yén numutkeun sababaraha rumor, Apple hoyong gaduh versi kadua tina Apple Watch sayogi pikeun usum panas 2016 (sahenteuna pikeun nagara gelombang mimiti diluncurkeun) sareng ieu bakal hartosna produksi masif jam tangan. Pikeun ieu aranjeunna bakal milari pabrik énggal salian ti anu anjeun ayeuna kedah kumpulkeun alat anu ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.