Naon anu kuring tiasa laksanakeun sareng pidéo dina Photos on Mac?

panutup-potong-video-kalayan-poto Aplikasi Mac asli ngamungkinkeun kami pikeun ngalakukeun seueur fungsi dina file kami, panyorot nu kesederhanaan sareng éditan gancang sareng gampang tina file, poto atanapi video, kalayan kamungkinan ngarengsekeun padamelan ku program khusus upami diperyogikeun.

Aplikasi Poto ngamungkinkeun anjeun nyimpen poto sareng pidéo pikeun nyiptakeun albeum, singkronisasi sareng iCloud sareng ngadamel édisi alit na. Dina kasus pidéo, éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang ningali éta, tapi ogé ngalakukeun pangaluyuan ieu. Buka Poto sareng urang ningali éta.

pilihan-éditan-video-di-poto Singkatkeun durasi na: Ku ngaklik dina pidéo, Play bar, durasi pidéo, sareng sajabana nembongan dina abu-abu semi-transparan. sami sareng bar urang terang ti QuickTime. Di beulah katuhu luhur bar ieu, anjeun bakal mendakan simbol gear jam. Ku mencét éta, rupa-rupa pilihan nembongan. Anu mimiti nyaéta "Pondokkeun". Ku milih pilihan ieu, palang warna abu-abu janten jinis pidéo vidéo anu dikurilingan ku garis konéng. Belah katuhu sareng kénca langkung kandel na ngaklik salah sahiji duanana teras nyeret, urang tiasa nyingetkeun atanapi manjangkeun pidéo na ku urang resep sareng urang bakal teras ningali titik dimana kami aya dina layar anu sami. Sakali deui sesuai sareng kahoyong urang, pencét dina Shorten sareng pidéo na bakal siap.

pamotongan-video-sareng-poto

Tembongkeun tombol sateuacanna pigura: Éta ngamungkinkeun urang sakaligus maju / tombol mundur ku: pigura ku pigura atanapi speed sateuacanna: x2, x5, x10, x30.

Bingkai Poster: dipaké pikeun masihan panutup pikeun pidéo. Poto sacara standar bakal nganggo anu munggaran. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal nempatkeun pidéo dina posisi anu pasti tina bingkai anu urang pikahoyong salaku panutup teras pencét pilihan anu aya dina pakakas jam salaku "Set Poster Frame". Upami urang kaluar urang bakal ningali gambar ieu salaku poster.

Ékspor Bingkai sakumaha Gambar: Dipaké pikeun kéngingkeun poto pidéo na. (Urang kedah émut yén sacara umum pidéo ngagaduhan kualitas anu langkung handap tina gambarna sareng poto ieu anu dipikagaduh ngagaduhan kualitas anu langkung parah). Urang angkat ka pigura, pencét gir sareng nganggo pilihan "Ékspor Bingkai salaku Gambar". Penting: Gambar ieu bakal diékspor ka folder gambar dina hard drive urang sareng sanés ka tab Poto aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.