Beat The Game, pencét Mac App Store ayeuna

Kami gaduh buruan énggal di Mac App Store, dina hal ieu nyaéta: Ngéléhkeun buruan. Kanggo ayeuna, anu paling menonjol dina katerangan ngeunaan kaulinan ieu nyaéta sajumlah ageung pangakuan anu dipiboga, sadayana penting tapi henteu aya hubunganana pikeun sadayana.

Pondokna, gim anu dileupaskeun sababaraha jam ka pengker di toko aplikasi pikeun Mac, ngagaduhan campuran antara petualangan "point and click" kalayan fokus langsung kana musik sareng tatarucingan di lingkungan anu saleresna teu nyata. Kaulinan anu parantos sayogi dina platform kaulinan Steam, resmina sumping dinten ayeuna di toko Apple.

Ieu mangrupikeun trailer gim pikeun sadayana anu henteu terang ieu Beat the Game sareng tiasa ngagaduhan ideu:

Hadiahna seueur sareng nalika urang ngingetkeun dina awal tulisan ieu kami kaget yén éta mangrupikeun hal anu pangpayunna urang tingali dina pedaran gim. Ieu daptar penjaga gerbang:

  • Panghargaan Seni Pangsaéna: Intel Mix Media, San Fransisco
  • Nominee Sora Pangsaéna: AZPlay, Spanyol
  • Nominee Desain Kreatif Terbaik: AZPlay, Spanyol
  • Nominasi Audio Pangsaéna: Hadiah Indie, Berlin
  • Nominee Art Pangsaéna: Festival Ageung, Brazil
  • Nominee Sora Pangsaéna: Festival Ageung, Brazil

Salaku tambahan pikeun penghargaan ieu, sababaraha frasa tina ulasan anu dilakukeun ku para ahli di séktor ieu ditambihan: "Kaulinan anu solid anu hoyong dicoo ku Salvador Dalí" nunjukkeun Game Festival, USA Éta saéstuna sapertos gim anu spektakuler. Dina hal ieu Harga ieu 10,99 euro dina Mac App Store sareng 9,99 euro di toko Steam salaku pamayaran tunggal, tanpa pameseran terpadu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.