Anjeun bakal resep kana rendering ieu tina MacBook Air sareng desain anyar

Render MacBook Air

Mungkin firma Cupertino bakal ngamutahirkeun desain MacBook Air henteu lami. Sahenteuna rumor aya anu dituduhkeun sareng kami parantos nyarioskeun kamungkinan ieu saminggu, gaduh MacBook Air anyar kalayan rarancang anu sami sareng iMac énggal dipasihkeun sababaraha minggu ka pengker.

Saringan terkenal Jon Prosser, nempatkeun méja panerapan anyar anu tiasa urang tingali desain anyar pikeun MacBook Air anu bocor salami ieu. Sanés hartosna éta bakal janten tim pamungkas anu jauh tina éta rendering ieu tiasa katingali pisan sapertos produk anu dikaluarkeun ku Apple taun ayeuna upami gosipna leres.

Render MacBook Air

Kaleresan aya desain MacBook Air ti Prosser ieu cukup éndah sareng kalayan sababaraha warna tiasa leres-leres saé. Sakumaha anjeun tiasa tingali keyboard na bodas, hal anu henteu lami parantos kajadian dina laptop Apple.

Render MacBook Air

Kabeneranna nyaéta desainna mirip pisan sareng iMac anyar sareng urang tiasa nyarios yén éta cukup suksés kalayan ujung kuadrat sami sareng garis-garis anu ayeuna dina alat-alat Cupertino. Henteu aya anu leres dina rumor ieu tapi ningali kana rendering ieu kami leres-leres ngarepkeun éta. Mangrupikeun desain anu datar pisan sareng pastina resep seueur jalmi, sanaos sakumaha aranjeunna nyarios: pikeun raos, warna.

Kami perhatosan kana gerakan Apple anu bakal kami tingali naha aranjeunna tungtungna ngaluncurkeun MacBook Air énggal sami sareng anu diterbitkeun ku Prosser dina panyipta ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.