Kumaha carana ngarobah ikon aplikasi dina iPhone

Robah ikon aplikasi dina iPhone

Robah ikon aplikasi dina iPhone, kawas ngarobah ikon aplikasi dina mac, nyaéta prosés anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaropea antarbeungeut pangguna upami, salian ti éta, kami nganggo wallpaper anu cocog.

Apple ngenalkeun kamampuan ngarobih ikon aplikasi kalayan sékrési ios 14. Nya, saleresna, Apple henteu ngijinkeun urang ngarobih ikon aplikasi saluareun aplikasi nu ngawengku ikon béda.

Pikeun ngarobih ikon aplikasi dina iPhone, anu kedah urang laksanakeun nyaéta jieun Potong kompas anu ngaluncurkeun aplikasi sareng ningalikeun gambar anu dipikahoyong.

Sajaba ti éta, urang ogé bisa ngamangpaatkeun béda aplikasi sadia dina App Store, aplikasi anu otomatis nyieun potong kompas ka aplikasi babarengan ngagunakeun ikon pakait sareng tema, tema nu ngawengku wallpaper jeung widget.

Sakali kami parantos nyiptakeun potong kompas, dina layar utama iPhone urang, dua ikon anu nami sami bakal ditingalikeun: aplikasi sareng potong kompas anu parantos kami jieun.

Lamun urang ngahapus ikon aplikasi, urang uninstall eta, jadi pikeun Nyegah duanana ikon tina némbongan dina layar utama (sanaos aya dina lembar anu béda) urang kedah ngalihkeun ikon aplikasi kana polder supados henteu katingali.

Robah ikon aplikasi dina iPhone nganggo aplikasi Potong kompas

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pasang aplikasi Potong kompas, aplikasi Apple anu henteu asli kalebet dina sistem. Anjeun tiasa ngundeur éta ngaliwatan link di handap ieu.

Salajengna, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

  • Urang buka aplikasi tur klik dina + tanda lokasina di pojok katuhu luhur aplikasi.

Robah ikon aplikasi dina iPhone

  • Salajengna, di luhureun aplikasi urang nulis nami potong kompas anu urang hoyong ditingalikeun.
  • Teras, pencét dina Tambahkeun aksi.
  • Dina kotak search urang nulis buka aplikasi tur pilih hasil ditémbongkeun dina bagian Aksara.
  • Salajengna, klik dina téks App sareng urang pilih aplikasi mana anu urang hoyong buka nalika ngaéksekusi potong kompas keyboard.

Robah ikon aplikasi dina iPhone

  • Lengkah saterusna nyaeta klik dina ikon nu 4 garis horizontal ayana di pojok katuhu luhur ku milih pilihan Tambahkeun ka layar utama.
  • Teras klik dina logo standar nu nembongkeun potong kompas teras pencét dina Pilih poto pikeun ngagunakeun gambar anu disimpen dina aplikasi Poto atanapi Pilih File upami gambarna henteu kapendak dina aplikasi Poto

Robah ikon aplikasi dina iPhone

  • Tungtungna, urang pencét Tambihkeun pikeun nyieun potong kompas dina layar utama alat urang.

Ayeuna, urang kedah mindahkeun aplikasi whatsapp kana polder jeung gantina, make potong kompas kami geus dijieun.

Robah Ikon Aplikasi dina iPhone nganggo Widget Poto: Basajan

Di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun téma (ikon, widget sareng wallpaper). Lolobana meryogikeun langganan pikeun tiasa ngagunakeun éta.

Salah sahiji aplikasi pangalusna pikeun ngarobah ikon aplikasi iphone ngagunakeun set ikon, widget sareng téma nyaéta Widget Poto: Basajan.

Widget Poto: Basajan mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa ngundeur sagemblengna bebas , teu kaasup tipe salah sahiji langganan. Hiji-hijina beuli anu kalebet ngamungkinkeun urang ngahapus sadaya iklan anu ditingalikeun, ngagaleuh anu hargana 22,99 euro.

Upami urang henteu hoyong mésér aplikasi éta, urang moal boga watesan pamakéan saluareun repot ningali iklan dina ampir unggal péngkolan.

Widget Poto: Basajan bakal nyieun profil jeung setélan nu urang ngadegkeun dina unggal jejer béda nu disadiakeun pikeun urang.

urang tiasa nyiptakeun propil anu béda sahingga tiasa nyiptakeun kombinasi téma anu béda (ikon tina hiji téma, widget ti anu sanés, ngagabungkeun ikon tina dua atanapi langkung téma, nganggo widget tina sababaraha téma ...)

Upami urang ngahapus salah sahiji profil ieu, kabéh ikon nu geus dijieun bakal dihapus.

Kumaha Widget Poto Gawéna: Basajan

Widget Poto: Basajan

  • heula, pilih pak ikon diantara sakabeh nu ditawarkeun ku aplikasi (aplikasi ieu diropéa périodik ku nambahkeun jeung miceun bungkusan gumantung kana waktu taun).
  • Pikeun ngaropea téma, klik dina Simpen sanggeus hiji iklan
  • Teras jandela setelan tema bakal muka dimana urang tiasa ngarobih:
    • Wallpaper. Ku cara ngetok pilihan ieu, gambar téma bakal disimpen dina aplikasi Poto pikeun disetel sacara manual jadi wallpaper.
    • widget. Widget bakal didamel nganggo skéma warna téma.
    • Ikon. Sadaya ikon aplikasi ayeuna dipintonkeun di dieu sareng ikon anu bakal diganti. Urang tiasa mupus centang parobahan anu urang henteu resep sareng pariksa batur anu teu acan dipilih sacara asli.
    • Ikon custom. Bagian ieu ngamungkinkeun urang ngagunakeun gambar naon waé anu disimpen di perpustakaan salaku ikon aplikasi anu dipikahoyong.

Widget Poto: Basajan

  • Sakali kami parantos ngonpigurasikeun téma anu dipikahoyong, klik Pasang XX Ikon (XX nyaéta jumlah aplikasi anu bakal mintonkeun ikon anyar).
  • Salajengna, pencét dina tombol Unduh Propil sarta jandela browser bakal muka, dimana urang kudu klik dina Ngidinan.

Pasang Propil dina iPhone

  • Lengkah saterusna nyaeta masang profil nu geus diundeur nuturkeun jalur Setelan > Umum > VPN & pangaturan alat > tibalik.
  • Léngkah terakhir nyaéta ngagunakeun gambar latar tukang téma anu kami unduh dina aplikasi Poto (urang pilih gambar, klik tombol bagikeun sareng pilih Wallpaper)

Lengkah saterusna nyaéta Pindahkeun sadaya aplikasi asli kana hiji polder tur mimitian nganggo potong kompas nu geus dijieun.

Ulah pupus aplikasi aslinas, saprak ikon anyar bakal eureun digawé sabab mangrupakeun aksés langsung ka aranjeunna.

Kumaha mupus profil dina iPhone

ngahapus profil dina iPhone

  • Kami aksés ka setélan tina alat urang teras asup umum.
  • Teras, pencét dina VPN sareng manajemén alat terus asup tibalik luhur ka handap.
  • Hapus profil.

Masing-masing téma anu béda anu kami ciptakeun sareng Widget Poto: Aplikasi saderhana bakal nyiptakeun profil anu misah. Ngaran profil Éta henteu ngabantosan urang ngaidentipikasi naon éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.