Ngarobih konci pikeun dikte sora dina OS X

gunung-singa

Sadaya pangguna Mac OS X terang yén Apple nerapkeun saprak OS X 10.8.2 anu kamampuan pikeun ngarahkeunnana ka Mac téks anu urang hoyong tulis. Pilihan ieu ogé sayogi dina ios tapi dina kasus Mac éta tiasa ngonpigurasi pikeun gampang ngaktipkeunana ku mencét tombol hotkey.

Fungsi dikte, sahenteuna dina iMac Ahir 2012 urang sayogi upami urang pencét kenop 'fn' tina keyboard, tapi urang salawasna tiasa ngarobih konci ieu anu parantos ditangtoskeun sareng milih anu dipikahoyong atanapi ngan saukur nganggo pilihan sanés tina sistem éta nyalira pikeun ngahartikeun aksés kana fungsi ieu.

Sakumaha biasana, pikeun ngarobih konci ieu anu parantos ditangtoskeun atanapi upami henteu ngagaduhan fungsi gancang pikeun tombol-tombolna, urang bakal ngaksés konfigurasi na tina menu  teras pencét dina Kahoyong sistem.

control-use-1

Sakali urang gaduh jandela Preferensi Sistem urang kedah ngaksés pilihanna 'Dikta sareng nyarios' sareng di jerona urang bakal ningali tab 'Dictation', urang parios yén éta diaktipkeun sareng urang teraskeun sareng édisi.

konci dikt-mac

Di handap urang bakal ningali pilihan na 'Fungsi gancang' lamun urang pencét, turun-turun bakal kabuka kalayan 4 pilihan sayogi sacara standar sareng pilihan Adat

konci-dictation

Kami milih pilihan anu kami hoyongkeun pikeun ngaktipkeun pilihan diktasi sareng kami parantos gaduh konci anu ditugaskeun pikeun nganggo dikte sora dina Mac kami, upami urang milih pilihan "Sesuaikan" urang kedah émut yén konci anu dipilih kedah henteu ngaganggu tugas urang , éta nyaéta ngomong milih konci anu urang henteu sering dianggo upami urang henteu hoyong diaktipkeun teu kahaja.

Kuring pribadi parantos milih pilihan aktivasina gancang kalayan tombol 'cmd' katuhu dua kali, tapi ieu terserah sadayana.

Inpormasi lengkep - Anggo keyboard sareng mouse kanggo dua Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Cohen cenahna

    Halo. sabab kajadian ka jalma séjén yén kuring ngaktipkeun diktasi, mikroponna kaluar, kuring nampi, teras kuring nyarios sareng henteu nyerat nanaon.