Kumaha cara ngirim poto ku WhatsApp tanpa kaleungitan kualitas

WhatsApp dina Mac

WhatsApp henteu pernah dicirian salaku platform anu ngurus husus kualitas gambar. Kanyataanna, anjeunna mistreats aranjeunna rada bit. Pikeun extent sababaraha bisa dipikaharti yén éta ngalakukeun éta sangkan ngirim gambar mangrupa prosés gancang sarta yén éta teu meakeun loba data mobile, kumaha oge, eta oge kedah masihan pamaké pilihan pikeun bisa milih naha rék niiskeun hiji. gambar atanapi henteu sateuacan ngabagikeunana.

Dina Telegram, urang teu boga masalah éta, Kusabab, tina aplikasi sorangan, urang bisa milih lamun urang rék niiskeun gambar atawa ngirim aranjeunna dina resolusi aslina, hiji pilihan anu, pikeun ayeuna, sigana teu aya dina rencana kahareup Meta, salaku parusahaan nu ngatur. jaringan ayeuna disebut sosial Facebook, Instagram, WhatsApp, Oculus ...

Untungna, pikeun masalah ieu, kami gaduh solusi anu béda-béda, sanaos aranjeunna henteu intuitif sapertos anu ditawarkeun ku Telegram. Lamun hayang nyaho cKumaha cara ngirim poto ku WhatsApp tanpa kaleungitan kualitas, Kuring ngajak anjeun tetep maca.

Bagikeun gambar salaku file

Upami urang henteu hoyong nganggo aplikasi anu sanés pikeun ngabagi gambar dina résolusi aslina, solusi anu WhatsApp nawiskeun kami nyaéta Bagikeun gambar sareng pidéo saolah-olah éta file.

Leres, WhatsApp henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang ngabagi gambar sareng pidéo, tapi ogé ngamungkinkeun urang ngabagi file naon waé, najan prosésna teu intuitif pisan.

Para Bagikeun gambar ku WhatsApp tina iPhone tanpa kaleungitan kualitas, urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

Bagikeun poto WhatsApp tanpa kaleungitan kualitas iphone

  • Hal kahiji anu kedah urang laksanakeun nyaéta milih sadaya gambar anu urang hoyong bagikeun tina aplikasi Poto sareng simpen dina aplikasi Files.

Bagikeun poto WhatsApp tanpa kaleungitan kualitas iphone

  • Salajengna, urang angkat ka WhatsApp, klik dina klip sareng, tinimbang milih Poto, urang pilih Dokumén.
  • Teras, urang angkat ka folder dimana urang geus disimpen gambar urang, urang pilih aranjeunna teras klik dina Buka.

Kami ogé tiasa bagikeun gambar ku WhatsApp ti Mac urang tanpa kaleungitan kualitas, ngalangkungan léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

Bagikeun poto whastapp tanpa kaleungitan kualitas dina Mac

  • heula, hayu urang buka web.whatsapp.com sareng kami ngaitkeun WhatsApp kami dina iPhone kami sareng wéb.
  • Teras, pencét dina tombol Némpél teras pencét dina Dokumén.
  • Salajengna, urang buka diréktori mana nu poto tur pilih aranjeunna.

Bagikeun poto whastapp tanpa kaleungitan kualitas dina Mac

Upami urang gaduh aranjeunna disimpen dina Poto, dina kolom katuhu, dina bagian multimedia, urang pilih poto supados sadaya eusi anu disimpen dina aplikasi ditampilkeun, sapertos anu urang tingali dina gambar di luhur.

Bagikeun tautan sareng gambar

Bagikeun poto WhatsApp tanpa kaleungitan kualitas iphone

Salah sahiji metodeu panggampangna upami anjeun nganggo salah sahiji platform panyimpen awan anu béda pikeun nyimpen salinan poto anjeun sapertos iCloud, Google Photos, Amazon Photos, OneDrive, Dropbox nyaéta bagikeun gambar ngaliwatan link.

Sadaya platform panyimpen awan ngamungkinkeun urang pilih gambar sareng video pikeun dibagikeun sareng tautan. Ku ngaklik tautan ieu, panampi tiasa ngaksés eusi anu dibagikeun tanpa kedah janten palanggan platform anu dianggo.

Pikeun ngabagi gambar ngaliwatan platform panyimpen awan, urang kedah muka aplikasi, pilih gambar yén urang hoyong bagikeun tanpa leungitna kualitas, klik dina tombol ngabagikeun sareng tungtungna di Nyiptakeun tautan.

Ti iCloud

Bagikeun poto WhatsApp ti iCloud

Lamun urang geus hired gudang awan kalawan Apple, urang tiasa langsung ngabagikeun tautan gambar tina aplikasi Poto, tautan anu tiasa urang jieun langsung tina aplikasi anu sayogi dina ios atanapi dina aplikasi anu sayogi dina macOS.

Sakali link geus dihasilkeun, ieu bakal disimpen dina clipboard alat urang. Tungtungna, urang kedah ngabagi tautan éta ku cara nempelkeun kana pesen WhatsApp.

Ku ngaklik tautan éta, Saha waé tiasa ngaksés gambar sareng / atanapi pidéo ieu nu urang geus dipilih saméméhna. Pikeun ngundeur éta, aranjeunna ngan ukur kedah klik kana tombol Unduh. Gambar sareng video anu kalebet bakal sayogi salami 30 dinten ka hareup.

Tina iCloud sareng Mail Drop

Bagikeun gambar sareng Mail Drop

Apple ngenalkeun fitur anyar anu ngamungkinkeun para pangguna ngabagi file ageung, nganggo platform emailna, nyaéta, ngaliwatan akun iCloud urang.

Prosésna saderhana sapertos nyiptakeun email sareng nambihan sadaya gambar salaku lampiran. Ku ngaklik tombol kirim, tinimbang ngirimkeunana ka panarima, Apple bakal unggah kana méga sareng bakal nyieun tumbu ka iCloud ti mana pamaké tiasa ngaunduh sadaya file anu urang hoyong bagikeun.

Sadaya file geus sadia pikeun 30 poé. Ku ngaklik tautan ieu, urang tiasa ningali sareng ngaunduh sadaya gambar dina résolusi aslina.

Ieu fungsina ogé sadia ti Mac ngagunakeun akun @ iCloud.com. Pungsi ieu teu sadia dina sagala platform email sejenna, jadi Anjeun kudu ati-ati lamun ngagunakeun pungsi ieu ngagunakeun akun iCloud salaku pangirim.

Prosés babagi gambar ngaliwatan métode ieu, nyaéta laun, Kusabab urang kudu ngadagoan gambar bisa diunggah ka server, prosés nu bisa nyandak leuwih atawa kirang waktos gumantung kana speed sambungan anyar.

Kalawan WeTransfer

WeTransfer

Anu nyebutkeun WeTransfer nyebutkeun sagala platform sadia sejen tur internét pikeun babagi payil badag, file anu urang teu bisa surélék.

Sanajan jenis ieu platform teu berorientasi ngirim gambar, tapi babagi dokumén jeung video badag, urang bisa kalayan gampang ngagunakeun eta pikeun ngirim sababaraha poto dina resolusi aslina maranéhanana.

Ku unggah gambar ka WeTransfer sareng ngaklik tombol kirim, platformna bakal nyieun url, URL anu urang kedah bagikeun sareng jalma anu urang hoyong kirimkeun gambar dina résolusi aslina.

Wetransfer pikeun macOS

Gumantung kana naha urang ngagunakeun versi bébas atawa mayar, waktos maksimum nu link bakal sadia bisa rupa-rupa. Versi gratis ngamungkinkeun urang ngirim file kalawan maksimum 2 GB, file nu sadia pikeun 7 poé.

WeTransfer sayogi pikeun ios, ngabutuhkeun sahenteuna versi 14 sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi file naon waé anu kami simpen dina alat kami, kalebet sadaya kontén anu kami ciptakeun sareng kaméra iPhone atanapi iPad kami.

Nyaéta ogé sayogi pikeun macOS salaku aplikasi dina bar menu luhur, aplikasi anu ngamungkinkeun urang unggah file kana platform babagi tanpa kudu ngakses website na. Aplikasi ieu ngabutuhkeun macOS 10.12. Upami alat-alat anjeun henteu dirojong, anjeun tiasa ngabagikeun gambar-gambar ngalangkungan anjeun ramatloka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.