Nomad ngaluncurkeun tali titanium sareng stainless steel énggal

Tali nomad

Pasti seueur anjeun anu parantos terang perusahaan asesoris pikeun produk Apple Nomad, éta ngagaduhan katalog produk anu lega sareng sadayana kualitasna saé pikeun bahan sareng desain. Dina hal ieu, sungut California nembé ngaluncurkeun atanapi rada ngumumkeun na tali anyar pikeun Apple Watch didamel tina titanium sareng stainless steel.

Tali ieu nawiskeun gaya anu estu spektakuler sareng tanpa diragukeun aranjeunna tiasa dibandingkeun mahal sareng produk anu diluncurkeun Apple kumargi éta kualitas anu saé pisan. Sacara logis, kualitas ieu anu ngalir dina sabuk anyar mangaruhan harga aranjeunna. sareng pinggel anyar-anyar henteu murah pisan.

Tali nomad

Tali ieu anu didamel tina titanium sareng stainless steel sayogi ayeuna aya di toko Nomad kalayan harga 250 dolar kanggo hiji kalayan finish titanium sareng 150 dolar kanggo hiji baja. Dina dua kasus éta Tali sapertos tautan Apple sareng bérés méwah. Kesederhanaan panggunaan tina segi panutupan anu tiasa dianggo ku hiji panangan sareng kaamanan anu ditawarkeun ku jinis tali ieu henteu kedah diragukeun.

Kami henteu ragu yén jenis ieu tali Apple Watch khusus kanggo pangguna khusus, éta sanés tali anu bakal di pigeulang ku seueur jalmi kumargi biayannana mahal ngajantenkeun aranjeunna henteu kahontal ku seueur urang. Janten siga kitu tali anyar ieu ti Nomad Aranjeunna spektakuler sareng a desain alus teuing jeung kualitas bahan anu tiasa dipesen ayeuna dina halaman wéb Nomad sareng bakal sayogi pas dina halaman wéb Magníficos anu kawéntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.