Ignacio Sala

Dugi ka pertengahan 2000an kuring mimiti ngaléngkah kana ékosistem Mac ku MacBook bodas anu kuring masih gaduh. Kuring ayeuna nganggo Mac Mini ti taun 2018. Abdi gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng sistem operasi ieu, sareng kuring hoyong ngabagi pengetahuan yén kuring parantos kéngingkeun berkat studi kuring sareng ku cara diajar nyalira.