Profil Jordi Giménez di Soy de Mac https://www.soydemac.com/author/jordi/ Sadayana ngeunaan Mac sareng Apple Senen, 11 Jul 2022 10:10:16 +0000 es seu jam 1 https://wordpress.org/?v=6.1 https://www.soydemac.com/wp-content/uploads/2020/05/cropped-favicon-150x150.png Profil Jordi Giménez di Soy de Mac https://www.soydemac.com/author/jordi/ 32 32 AirPods generasi kadua anu ditawarkeun pikeun 99 euro https://www.soydemac.com/airpods-de-segunda-generacion-de-oferta-por-115-euros/ https://www.soydemac.com/airpods-de-segunda-generacion-de-oferta-por-115-euros/#respond Senen, 11 Jul 2022 10:15:49 +0000 https://www.soydemac.com/?p=107285 AirPods

Harga AirPods parantos turun sababaraha bulan ka pengker sareng ayeuna milarian sababaraha generasi kadua pikeun ngan ukur langkung ti € 100 éta bener nawar. Kami yakin yén headphone ieu henteu kedah aya perkenalan sareng sabab sadayana terang yén éta téh Apple AirPods.

Kalayan datangna langkung ti tangtu generasi anyar salami sasih Séptémber ieu atanapi bahkan sateuacan akhir taun, lumrah pikeun mendakan jinis tawaran ieu di toko. Dina hal ieu, éta Amazon, tapi aya seueur toko séjén anu ngagaduhan tawaran sapertos kitu pikeun Apple AirPods generasi kadua.

Mangrupikeun modél AirPods anu "lami" tapi éta tiasa leres janten produk anu sampurna pikeun seueur pangguna anu henteu hoyong méakkeun seueur headphone sareng hoyong gaduh sagala kaunggulan anu ditawarkeun AirPods nalika nyambungkeun sareng iPhone atanapi komputer sanés. Manzana . Ogé sacara logis kualitas sora headphone ieu saé saé pisanDina pengertian ieu, teu kedah ragu sakedap deui.

Hiji-hijina hal anu tiasa ngajantenkeun urang mikir yén ieu sanés mésér pikeun urang sacara harfiah ngantosan produk anyar éta sakuduna bakal sumping salami sasih akhir taun ieu, Tanpa tanggal rilis resmi jauh ti éta. AirPods ieu sareng chip H1 Apple nganggo harga ieu "permén" kanggo pangguna produk ti perusahaan Cupertino.

Mésér AirPods anjeun di dieu pikeun 99 euro
oge aya nawaran pisan metot dina asesoris jeung produk Apple séjén dina kasempetan Poé Perdana. Kami ngarékoméndasikeun nu nyandak katingal dina sagalana aya.
]]>
https://www.soydemac.com/airpods-de-segunda-generacion-de-oferta-por-115-euros/feed/ 0
Sensor suhu Apple Watch, 280 Mac babarengan dina George Lucas sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac https://www.soydemac.com/sensor-temperatura-apple-watch-280-mac-juntos-en-george-lucas-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/ https://www.soydemac.com/sensor-temperatura-apple-watch-280-mac-juntos-en-george-lucas-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/#respond Matahari, 08 Mei 2022 09: 00: 13 + 0000 https://www.soydemac.com/?p=110016 Abdi ti mac

Minggu ieu rada tenang dina hal warta anu aya hubunganana sareng dunya Apple sareng perusahaan Cupertino. Dina hal ieu, dinten ayeuna, Minggu, 8 Mei, urang sapinuhna asupkeun minggu-minggu terakhir sateuacan WWDC Apple lumangsung, hiji acara anu dipiharep ku pamekar sareng pangguna anu hoyong ningali naon anu énggal dina parangkat lunak yén parusahaan Cupertino geus disiapkeun keur urang. Nalika dinten acara sumping, urang terus ningali sesa warta anu aya hubunganana sareng ayeuna urang bakal ningali sababaraha sorotan dina kuring ti Mac.

Warta pinunjul kahiji ngeunaan rumor ngeunaan sensor suhu nu bisa atawa teu mawa Apple Watch. sensor Ieu salah sahiji anu pang dikabarkan pikeun Apple Watch pikeun lila na teu jelas lamun aranjeunna bakal mungkas nepi ngalaksanakeun eta tungtungna dina alat Apple.

App Store

Ayeuna damel a meresihan aplikasi ti App Store minggu ayeuna. Geus lila ieu kajadian sareng pamekar sareng perusahaan Cupertino ngaleungitkeun sababaraha aplikasi tina toko pikeun ngabereskeun toko sakedik. Ayeuna sigana sadayana aya dina tempatna.

Dina salah sahiji video panganyarna dikaluarkeun ku Apple dina channel YouTube na resmi, anjeun tiasa ningali a whopping 280 Macs di studio George Lucas '. Lab sora, Skywalker Sora, sadaya Mac ieu dianggo pikeun nyiptakeun sora ikonik Stars Wars sareng Apple nunjukkeun ka urang.

Apple Store di California

Aranjeunna parantos ngagaduhan nomer 1 salaku pabrik komputer. Apple nampi éta total kiriman salami kuartal kahiji ieu ngahontal taun 22,3 juta, Nurutkeun Canalys dina ulikanana pausahaan kuartal ieu.

]]>
https://www.soydemac.com/sensor-temperatura-apple-watch-280-mac-juntos-en-george-lucas-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/feed/ 0
Prosesor Mark Gurman M3, malware dina Windows sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac https://www.soydemac.com/mark-gurman-procesadores-m3-malware-en-windows-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/ https://www.soydemac.com/mark-gurman-procesadores-m3-malware-en-windows-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/#respond Matahari, 01 Mei 2022 09: 00: 30 + 0000 https://www.soydemac.com/?p=109996 Abdi ti mac

Hiji minggu deui kami hoyong bagikeun sareng anjeun sadayana sababaraha Sorotan minggu dina kuring ti Mac. Kami parantos tanggal 1 Mei sareng ku kituna dinten Minggu ieu kami sacara resmi ngalangkungan sasih sareng sababaraha dinten sateuacan acara hébat Apple dimimitian, WWDC anu lumangsung dina sasih Juni. Dina sagala hal, bulan pinuh ieu leungit pikeun ngahontal tanggal, jadi urang bade difokuskeun hal nu pangdeukeutna jeung husus dina minggu nu urang geus spent ningali sababaraha warta ngeunaan dunya Apple nu geus nangtung kaluar paling. .

Mark Gurman, anu dipikanyaho pikeun bocor Apple na Bloomberg, publishes artikel ngajelaskeun proyék Apple keur dipake dina na ceramah ngeunaan iMacs anyar kalawan prosesor M3. Sanajan teu jelas jenis kamajuan atawa téhnologi chip ieu bakal ngagunakeun, éta alus uninga yen Apple geus leungeun pikeun gawé bareng prosesor anyar.

Apple Watch Series 7

Sareng urang moal jauh pisan tina kecap anu ditulis ku Gurman. Séjén gosip yén anjeunna diluncurkeun minggu ieu nujul kana kamungkinan yén perusahaan Cupertino bakal ngaluncurkeun a jam tangan pinter kalayan sinyalna satelit keur kasus darurat. Kami parantos ningali warta ieu sababaraha waktos ka pengker sareng leres-leres pribadi kuring pikir éta henteu masuk akal pikeun ngalakukeun ieu sabab telepon satelit mahal pisan, tapi éta topik anu sanés ...

Malware sigana terus mangaruhan pamaké Windows leuwih ti pamaké Mac. Leres yén dina taun-taun ayeuna kasaimbangan rada saimbang dina hal ieu sareng éta. Apple ogé ngurus jeung kudu nungkulan jenis ieu serangan, tapi dina hal ieu Windows terus janten OS anu nampi seueur serangan tina jinis ieu.

Pikeun ngabéréskeun urang hoyong réngsé ku a warta alus keur jualan Mac sarta ieu nu ieu terus tumuwuh taun sanggeus taun. Parobahan diwanohkeun dina kali panganyarna geus jelas dilayanan pikeun ngaronjatkeun jualan ieu na Sigana tren ieu bakal diteruskeun pikeun sababaraha waktos..

]]>
https://www.soydemac.com/mark-gurman-procesadores-m3-malware-en-windows-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/feed/ 0
Eufy Dual Camera Smart Doorbell Review https://www.soydemac.com/analisis-del-timbre-inteligente-con-doble-camara-de-eufy/ https://www.soydemac.com/analisis-del-timbre-inteligente-con-doble-camara-de-eufy/#respond Kemis, 28 Apr 2022 07:48:34 +0000 https://www.soydemac.com/?p=109973

Simkuring boga di leungeun kami nu anyar kaméra kaamanan jeung diwangun-di doorbell ti Eufy. Pikeun sadayana anu henteu terang firma Eufy, urang tiasa ngingetkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji anak perusahaan Anker, janten dina hal ieu urang bakal ngagaduhan produk anu kualitasna luhur, kalayan hasil anu saé pisan sareng harga anu lumayan nimbang persaingan langsung.

Dina hal ieu, hal pangalusna ngeunaan kaméra éta salian bel panto sorangan, éta nambahkeun kaméra kadua anu museurkeun langsung kana taneuh.Di nagara urang, ieu bisa jadi teu pisan mangpaat, tapi di Amérika Serikat, dimana kurir ninggalkeun bungkusan di lantai di luar panto kami Éta penting pisan pikeun kaméra ieu nuju ka handap dina taneuh.

Tapi hayu urang balik ku bagéan tur mimitian ku salah sahiji hal pangpentingna nawarkeun kami kaméra signature Eufy ieu. Sareng ieu henteu langkung sareng henteu langkung ti éta henteu nambihan jinis langganan atanapi biaya tambahan pikeun nyimpen sadayana anu dideteksi ku kaméra nalika ngirining bel panto.

Sareng urang terang pisan yén aya seueur firma anu, salian ti ngajual kaméra kaamanan sorangan pikeun ngajagaan bumi urang, nawiskeun urang pilihan anu ampir wajib pikeun ngalanggan jasa iCloud pikeun nyimpen data, dina hal ieu. sareng Kaméra Dual eufy anjeun henteu kedah ngalanggan nanaon saprak eta nambihan gudang di dasarna sorangan jeung lokal.

Desain sareng fitur utama kaméra

Kami henteu tiasa mungkir yén desain kaméra ieu leres-leres spektakuler sareng nawiskeun kamungkinan dipasang dimana waé berkat na lalawanan ka cai, lebu jeung cuaca inclement lianna. Kaméra nampilkeun desain hideung herang anu manjang.

Di pasar aya jenis ieu perangko sarupa jeung kaméra dual eufy tapi dina hal ieu urang rada resep kana finish emas tina bagian dimana lénsa lokasina sarta sésana sadayana hideung. Negatip pikeun nyarios ngeunaan kaméra ieu nyaéta tombol bel panto rada disumputkeun. Ieu bisa ngakibatkeun jalma anu rék ngirining doorbell ka ragu, sabab eta bakal geus hébat nempatkeun sababaraha jenis bel tanda dina bagian buleud tina tombol pikeun jelas ngaidentipikasi chime ieu. Ieu bakal hijina titik négatip nu urang kapanggih dina kaméra nu disimpen dina luar imah urang.

Ngeunaan mangpaat atawa mangpaat utama, urang kudu nyebutkeun yén lensa utama nawarkeun resolusi 2K HDR sedengkeun sékundér nyaéta 1600 x 1200 HD. Éta nawiskeun panjagaan sagala jinis kalayan idéntifikasi jalma tina detil pangleutikna berkat scanner raray sareng pilihan pikeun nambihan fitur baraya urang ngalangkungan aplikasi. Rentang dinamis anu luhur ngamungkinkeun deteksi raray sareng pidéo jalma sanajan lampu latar tiasa katingali jelas.

Panempoan anu ditawarkeun ku sababaraha kaméra pinter sareng bel panto adil, sudut dina kaméra jinis ieu penting sabab ngamungkinkeun urang ningali sadaya anu kajantenan di luar bumi urang. Logis ieu doorbell video gaduh mikropon sareng spiker pikeun bisa komunikasi langsung jeung jalma luar. Di sisi anu sanésna, éta nawiskeun deteksi gerak sareng deteksi panas, anu henteu leres-leres diperyogikeun di dieu di Spanyol tapi mangpaat pisan di Amérika Serikat.

Mésér di dieu Eufy Dual Camera anjeun kalayan harga anu pangsaéna

Pamasangan kaméra di panto imah

Dina hal ieu urang tiasa nyebatkeun yén pamasangan doorbell video ieu saderhana pisan sareng Simkuring boga template dina kotak sorangan anu bakal mempermudah instalasi. Ieu langsung diwangun ku dua liang pikeun dua screws nu urang écés kudu nyieun liang dina témbok jeung bor a. Teu pajeulit pisan masang kaméra ieu di luar.

Dasarna dingaranan HomeBase 2 anu ogé ditambahkeun dina imah kaméra ieu atawa doorbell video kudu disambungkeun ka jaringan Wi-Fi imah urang, ieu penting pikeun nampa sinyal video alus ti kaméra outdoor sarta kami bisa disebutkeun yen rentang adil dina. sababaraha kasus. Dina kasus ieu, nalika sinyalna rada fairer, definisi kaméra bakal lungsur saeutik, jadi kami nyarankeun nempatkeun dasarna sacaket mungkin ka doorbell supados sagalana jalan sampurna jeung kualitas video tinggi.

Otonomi kaméra ngeunaan genep bulan

Dina kotak sorangan, kabel ditambahkeun anu teu cukup panjang pikeun bisa nyambungkeun doorbell video langsung ka USB A stop kontak salami urang boga tube ngaliwatan témbok, tapi ieu teu biasana kasus. Éta alatan éta kaméra nawarkeun hiji otonomi sakali dieusi ka maksimum kira genep bulan sakumaha dituduhkeun ku produsén. Ieu logis bisa gumantung kana pamakéan urang masihan ka kaméra, sabaraha kali urang nyambung ka dinya atawa mencet doorbell, jsb.

Anu kami jelaskeun nyaéta yén otonomi kaméra langkung ti cukup pikeun tenang. Dina hal ieu, kami henteu acan lami nyarios naha batréna parantos béak atanapi henteu, tapi dina waktos urang diuji, éta parantos jalan sampurna.

Aplikasi Eufy, kasaluyuan sareng kaméra sanés sareng produk Alexa

Nyatana, firma ieu ngagaduhan sababaraha produk anu sami sareng pilihan pikeun tiasa ngaitkeun ka unggal anu sanés saé pisan. Urang tiasa ningali sadaya kaméra langsung tina aplikasi sélulér urang dimana waé sareng éta nawiskeun katenangan anu saé pisan pikeun pangguna.

Kiwari, hiji-hijina masalah anu urang gaduh nyaéta yén kalolobaan urang henteu gaduh produk merek anu sami tapi éta naha dina hal ieu Eufy nawiskeun urang kamungkinan pikeun nikmati kaméra ieu sareng pilihanna sareng alat Alexa atanapi Google anu sanés. teu cocog sareng HomeKit Hanjakal.

Ku cara kieu, urang tiasa nyarios yén kamungkinan pikeun ngaitkeun sareng alat naon waé anu cocog sareng Alexa supados panyatur ngabéjaan ka urang nalika aya anu ngirining bel panto atanapi urang malah gaduh pilihan ningali aranjeunna nganggo alat éta. gaduh layar Amazon.

Pilihan sareng fitur anu ditawarkeunana leres-leres pikaresepeun pikeun pangguna anu hoyong tetep ditangtayungan di bumi, ningali naon anu lumangsung di luar unggal waktos sareng percanten kana fungsionalitas sareng stabilitas jinis produk kaamanan aktip ieu.

Pendapat editor

]]>
https://www.soydemac.com/analisis-del-timbre-inteligente-con-doble-camara-de-eufy/feed/ 0
Tes M2 dina Mac, transfer data dina palabuhan sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac https://www.soydemac.com/pruebas-m2-en-mac-transferencia-de-datos-en-los-puertos-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/ https://www.soydemac.com/pruebas-m2-en-mac-transferencia-de-datos-en-los-puertos-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/#respond Panonpoé, 24 Apr 2022 09:00:23 +0000 https://www.soydemac.com/?p=109944 Abdi ti mac

Urang asupkeun minggu panungtungan April kalawan loba kahayang jeung éta rumor jeung warta ngeunaan Signing of Cupertino teu eureun. Minggu ieu rada kirang sengit ti anu disangka, tapi tetep henteu nguciwakeun. Apple terus jadi salah sahiji pausahaan téhnologi nu ngahasilkeun paling rumor jeung warta ngeunaan produk na, sarta di Abdi ti Mac urang nempo sababaraha di antarana. Dinten ieu sareng sadayana dinten Minggu 24 April payun urang bakal ningali sorotan dina saminggu.

Tés sareng prosesor Apple M2 énggal masih biasa. Ieu prosesor M2 bisa ditambahkeun kana loba komputer leuwih ti urang pikir mimitina, firma terus ngalaksanakeun sagala jinis tés sareng aranjeunna. 

Sadaya palabuhan Thunderbolt henteu ngadukung transfer data 10GB / s sareng ieu mangrupikeun hal anu eta sabenerna nunjukkeun dina artikel ieu. Jelas ieu normal mertimbangkeun jumlah palabuhan anu dianggo pikeun Mac sareng jumlah Mac di pasar, tapi hal anu penting pikeun jadi jelas ngeunaan bédana ieu antara parabot Apple. 

wani mangrupa salah sahiji jalma browser béda kami geus sadia. Pangotektak ieu aman, gancang, gaduh mesin pencari sorangan mandiri tina Google, sareng nembé nambihan fitur privasi énggal: meungpeuk kaca Google AMP.

Panyekel Cina

La Produksi alat Apple di Cina parantos ngagantung dina kasaimbangan pikeun sababaraha waktos. Sareng éta gumantungna perusahaan ka nagara ieu sareng pabrik-pabrikna teuing, naha éta aranjeunna nyobian ngalegaan produksina di luar nagara lila-lila sangkan teu jadi gumantung.

]]>
https://www.soydemac.com/pruebas-m2-en-mac-transferencia-de-datos-en-los-puertos-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/feed/ 0
Meross nempatkeun téknologi HomeKit dina jangkauan urang sareng bohlam sareng asesoris na https://www.soydemac.com/meross-pone-a-nuestro-alcance-la-tecnologia-homekit-con-precios-ajustados/ https://www.soydemac.com/meross-pone-a-nuestro-alcance-la-tecnologia-homekit-con-precios-ajustados/#respond Sue, 19 Apr 2022 11:00:18 +0000 https://www.soydemac.com/?p=109920 Jalur kakuatan Meross sareng bohlam HomeKit

Sapertos produk atanapi alat pinter sanés anu cocog sareng asisten virtual, harga asesoris ieu tiasa nangtoskeun pilihan mésér atanapi henteu pikeun pangguna. Dina rasa ieu, urang kudu nyebutkeun yén Meross mangrupakeun salah sahiji firms nu geus tohan on téhnologi Apple HomeKit, kalayan harga anu cukup ketat supados pangguna tiasa ngaksés bohlam lampu, jalur listrik, jsb.

Dina hal ieu, perusahaan parantos masihan kami sapasang bohlam LED berwarna pinter anu cocog sareng Apple HomeKit, Amazon Alexa, sareng Asisten Google. Kami ogé tiasa nguji jalur kakuatan anu disebut mss425E, jalur kakuatan anu ngagaduhan tilu colokan témbok, opat palabuhan USB A sareng sadayana ieu. cocog sareng HomeKit, Alexa sareng Google Assistant.

Saeutik-saeutik tanpa loba ribut Meross disimpen diantara merek anu paling cocog sareng HomeKit

Urang bisa disebutkeun yen Meross teu salah sahiji firms aksésori pangalusna-dipikawanoh, atawa sahenteuna éta gambaran yén loba urang gaduh nalika aranjeunna ngobrol jeung urang ngeunaan eta. Tapi anehna, perusahaan ieu parantos nawiskeun produk anu cocog sareng HomeKit ti mimiti téknologi anu diluncurkeun ku Apple. Salian ti éta kualitas ditawarkeun ku produk ieu bener alus sanaos produk anu gaduh harga anu cukup ketat dibandingkeun sareng merek anu sami di pasar.

Pikeun seueur pangguna, kontak anu munggaran sareng produk anu cocog sareng HomeKit biasana bohlam lampu kusabab hargana terjangkau sareng kumaha saderhana dianggo, dina hal ieu Meross nawiskeun pilihan mésér sapasang bohlam LED kalayan pilihan warna anu béda-béda. jelema nu hayang ngamimitian di dunya HomeKit atanapi otomatisasi bumi. Éta ogé gaduh dina katalog produkna jalur kakuatan anu pikaresepeun pisan pikeun ngontrol colokan alat kami, televisi, pangkalan ngecas, jsb.

HomeKit Cocog MSL120 Bulbs

Urang mimitian ku produk anu paling ditéang ku seueur pangguna, dina hal ieu nyaéta bohlam pinter kalayan benang e27 (salah sahiji anu paling kandel) anu pasti langkung ti hiji dimimitian dina HomeKit ieu sareng otomatisasi bumi. Dina hal ieu mangrupa pak dua bohlam lampu sareng jinis benang E27 ieu. Dina ramatloka Meross anjeun bakal manggihan sababaraha model sadia, wangun, dina warna tunggal atawa sakumaha dina kasus kalawan ieu kalawan pilihan pikeun ngarobah warna na kalawan ukuran thread béda pikeun sakabéh jenis lampu.

Spésifikasi bohlam MSL120 ieu rada pikaresepeun sabab gaduh 810 lumén, aranjeunna sami sareng bohlam lampu 60W sareng konsumsina langkung handap yén bohlam lampu konvensional.

Pikeun nyinkronkeun bohlam jinis ieu sareng alat kami, saderhana sapertos ngaco dina lampu anu urang hoyong nganggo bohlam lampu. Nyeken kodeu QR nu nembongan dina bohlam sorangan atawa dina dokumen jaminan sorangan napel na siap. Sadaya ieu tina aplikasi Home iPhone urang saderhana pisan pikeun dilaksanakeun.

Pasti seueur anjeun bakal naroskeun kumaha sesah atanapi gampangna nyambungkeun jinis alat HomeKit ieu. Nganggo aplikasi Imah iPhone saderhana sapertos ngaklik +, tujukeun kaméra urang ka bohlam anu sami sakali dihubungkeun, sareng éta. Urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun sareng urang ayeuna tiasa ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun liwat alat Mac, iPhone atanapi iPad urang ti mana waé. Saterusna, sakumaha anu kabuktian, urang tiasa ngalakukeun scheduling otomatis tina kakuatan on dina waktu atawa poé nu tangtu, Sadaya ieu dina cara basajan tina aplikasi iPhone dina pilihan automation.

Jalur kakuatan MSS425E gampang dianggo sareng praktis

Séjén tina produk béntang firma nyaéta jalur kakuatan MSS425E anu aya dina katalog produkna. Salaku urang buka awal aturan ieu nambahkeun tilu colokan Éropa, opat USB tipe A palabuhan sarta total on / tombol pareum tina aturan.

Pamakéanna sigana pajeulit tapi teu aya anu langkung jauh tina kanyataan sabab sakali jalur kakuatan disingkronkeun sareng aplikasi bumi urang ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun colokan masing-masing, iwal USB port A nu diaktipkeun atawa ditumpurkeun sakaligus.

Jenis jalur ieu tiasa dianggo pikeun nempatkeunana di lokasi strategis di bumi, kantor atanapi anu sami. Tur éta yén maranéhna ngidinan kami pareuman colokan ti mana wae tanpa kudu noel nanaon saukur Mac urang, iPhone atawa iPad.

Sinkronisasi Meross 425E sareng HomeKit

Sapertos bohlam lampu sareng produk pinter anu diaktipkeun HomeKit sanés, jalur listrik ieu tiasa gampang dihubungkeun nganggo stiker. QR nu ditambahkeun dina handap strip sorangan atawa dina kertas jeung dokuméntasi na.

Jang ngalampahkeun ieu kami kudu muka aplikasi home sakumaha bohlam lampu teras klik dina + simbol nu nembongan di pojok katuhu luhur. Saatos dipencet kami kedah milih tambihan aksésori sareng jandela bakal langsung némbongan kotak dialog anu urang tiasa nunjuk langsung nganggo kaméra urang kana tag QR. Sakali dipilih, prosésna saderhana sareng anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkahna. Anjeun panginten kedah ngalih ka jaringan Wi-Fi 2,5 GHz upami router anjeun henteu otomatis ngalakukeunana.

Kadé dicatet yén dina hal ieu aturan nambahkeun colokan babarengan dina strip kakuatan tunggal, Janten upami urang hoyong nganggo unggal colokan masing-masing urang kedah ngaksés setélan dina roda gear dina aplikasi bumi dina jalur kakuatan sorangan sareng pencét salaku grup. Proses ieu saderhana tapi urang kedah émut yén jalur kakuatan muncul babarengan dina aplikasi Home mimitina, janten upami urang hoyong misahkeunana urang kedah milih dina roda préferénsi (ku mencét aksésori dina HomeKit) dina "Témbongkeun kotak centang misah".

Harga bohlam sareng strip kakuatan Meross

Urang bakal mimitian ku harga alat pinter ieu cocog sareng HomeKit, Amazon Alexa sareng Asisten Google. Dina hal ieu urang tiasa nyebatkeun yén bohlam gaduh sertifikasi A + sareng ku kituna konsumsina sakedik pisan dibandingkeun sareng jinis bohlam anu sanés, salian daya tahan ieu langkung luhur sabab LED. Ayeuna ogé (dina waktos nyebarkeun tulisan ieu) kami mendakan harga diskon kilat dina situs wéb Amazon pikeun pasangan ieu. bulbs anu kaluar dina 27,10 euro pikeun duanana.

Pikeun strip kakuatan MSS425E boga hargana $ 35 tur ayeuna (dina waktu tulisan ieu) kaluar tina stock di ramatloka Meros urang, Tapi aranjeunna replenishing produk jadi ngan saukur hitungan waktu saméméh maranéhna sadia deui.

Pendapat editor

Jalur kakuatan Meross sareng bohlam HomeKit ]]>
https://www.soydemac.com/meross-pone-a-nuestro-alcance-la-tecnologia-homekit-con-precios-ajustados/feed/ 0
Nomad Base One, pangkalan Magsafe anu tiasa ditandatanganan ku Apple sorangan https://www.soydemac.com/base-one-de-nomad-una-base-magsafe-que-podria-firmar-la-propia-apple/ https://www.soydemac.com/base-one-de-nomad-una-base-magsafe-que-podria-firmar-la-propia-apple/#respond Sue, 12 Apr 2022 08:08:06 +0000 https://www.soydemac.com/?p=109887 Base Hiji Nomad

Nalika urang ngobrol ngeunaan Nomad sareng asesoris anu didamel pikeun alat Apple, urang sadar jumlah produk anu dipibanda sareng kualitas anu ditawarkeun dina masing-masing. Mangtaun-taun urang ningali produk loma ieu sareng sigana langkung spektakuler dugi ka urang tiasa nyarios dina sababaraha kasus yén aranjeunna langkung saé tibatan sababaraha anu diproduksi ku Apple. Leres yén perusahaan Cupertino sanés spesialis dina pembuatan asesoris sareng gumantung kana pihak katilu pikeun éta, tapi dina hal ieu Nomad terus nawiskeun produk kualitas sapertos anu anyar. Dasar Hiji ti Nomad.

Nomad Base One, ngecas MagSafe pikeun iPhone anjeun

Kami bakal nyarios yén kami sateuacanna salah sahiji darmaga pangecas anu paling premium di pasar ayeuna ngeunaan produk MagSafe. Sareng kualitas anu ditawarkeun ku pangkalan ngecas Nomad ieu leres-leres spektakuler dina sagala hal. Ok, kami satuju yén kami nuju nganyahokeun dasar ngecas saderhana pikeun iPhone kami, tapi leres-leres dina bagian asesoris ieu kami mendakan sagala jinis produk sareng sababaraha di antarana kalayan leres-leres leres. Jelas ieu sanés masalahna, tapi sabalikna sapertos anu anjeun tingali dina halaman wéb resmi Nomad.

Urang tiasa nyebatkeun yén urang nyanghareupan salah sahiji pangkalan pangecas kalayan bérés sareng bahan anu pangsaéna dina pasaran. Dasar pangecas Base One anyar ieu didamel khusus pikeun iPhone sareng gaduh desain logam padet jeung kaca nu bakal cinta. 

Spésifikasi utama Nomad Base One base ngecas

Éta saderhana sareng praktis dianggo sabab éta datar pisan ku kituna urang tiasa ngeusi batre iPhone ku cara nempatkeun alat éta. Kumaha bisa disebutkeun, aksésori ngecas ieu ti sungut Amérika Kalér boga MFi Magsafe disertipikasi, jadi Anjeun moal boga masalah nanaon jeung model iPhone anu cocog sareng jenis ieu muatan.

Salian disertipikasi pinuh ku MFi, pangkalan pangecas nawiskeun pilihan nganggo pangecas gancang 30W anu anjeun tiasa ngecas iPhone anjeun langkung gancang. carjer ieu teu kaasup dina dasar ngecas, naon kaasup nyaéta 2-méteran sambungan kabel ngecas panjang kalayan USB C palabuhan dina dua sisi pikeun bisa ngecas ka konektor témbok jeung base sorangan. kabel ieu robah warna ka warna dumasar kana dasarna, anjeun tiasa manggihan eta dina hideung atanapi bodas gumantung kana unggal model.

Colokan témbok 15W ogé tiasa dianggo pikeun ngeusi batre iPhone urang. Dasarna nambihan bagian karét non-slip di handap supados anjeun dina modeu méja, sanaos kuring parantos nyarioskeun yén éta bakal sesah pikeun mindahkeun éta. beurat nyaeta 515 g. Ieu mangrupikeun beurat anu luhur pisan anu katingali pas anjeun nyandak dasarna dina kotakna.

Eusi kotak dasar ngecas

Dina hal ieu kesederhanaan dasarna sabanding jeung naon anu ditambahkeun dina kotak jeung nu urang manggihan kotak kalayan hiji base ngecas jeung kabel USB C saméméhna disebutkeun dina bodas atawa hideung gumantung kana warna dasarna. Dasarna ngagaduhan rohangan anu penting di luhur pikeun nempatkeun iPhone urang sareng ngeusi batre.

Urang kedah mésér adaptor kakuatan nyalira. sareng dina hal ieu gambar nunjukkeun modél Nomad resmi 30 W sareng port USB C, adaptor ieu mangrupikeun Amérika janten peryogi adaptor anu sanés pikeun nyambungkeun kana témbok sareng colokan anu aya di Uni Éropa.

Sapertos seueur pabrik, kalebet Apple nyalira, perusahaan henteu nambihan pangecas kana ampir sadaya pangkalanna kecuali anu datar sapertos anu parantos kami tingali dina ulasan sateuacana dina Mac sapertos. Base Station Hub antara séjén.

Nomad Premium Ngecas Dok

Sakumaha anu parantos kami nyarios dina tulisan ieu, kami henteu ragu yén ieu mangrupikeun salah sahiji pangkalan pangecas anu pangsaéna pikeun iPhone urang tina segi bahan, desain, sareng fitur. Anu goréng ngeunaan jinis pangecas ieu nyaéta sacara logis hargana henteu dibandingkeun sareng pangkalan pangecas sanés anu urang mendakan di pasar. Jelas kualitas premium tina pangkalan ngecas ieu konsisten sareng hargana sareng hargana langkung ti 100 euro, khusus € 103 dina ramatloka Magnificos.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganggo situs wéb ieu kanggo mésér asesoris Nomad sabab éta langkung saé tibatan ngagaleuh langsung ti toko merek sorangan sabab pengiriman barang sareng tarif anu hargana bakal ningkatkeun harga sacara signifikan.

Pendapat editor

Base Hiji Nomad ]]>
https://www.soydemac.com/base-one-de-nomad-una-base-magsafe-que-podria-firmar-la-propia-apple/feed/ 0
Tanggal sareng waktos resmi WWDC 22, refurbished MacBook Pro sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac https://www.soydemac.com/fecha-y-hora-oficial-de-la-wwdc-22-macbook-pro-reacondicionado-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/ https://www.soydemac.com/fecha-y-hora-oficial-de-la-wwdc-22-macbook-pro-reacondicionado-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/#respond Panonpoé, 10 Apr 2022 09:00:20 +0000 https://www.soydemac.com/?p=109879 Abdi ti mac

Kami di dieu deui sareng kasimpulan sababaraha warta anu paling luar biasa dina wéb minggu ieu April. Dina hal ieu kami gaduh sababaraha warta penting anu parantos terang sareng diantarana tanggal khusus sareng resmi acara anu Apple nyiapkeun pikeun sasih Juni, Konperénsi Pamekar Dunya, leuwih dipikawanoh salaku WWDC. Kapikiran salian ti ieu kami gaduh warta penting sanés anu muncul dina jaringan minggu ieu ku kituna urang badé kasimpulan sababaraha di antarana.

Dina hal ieu, sarta kaleungitan urutan kronologis tina warta bit, urang buka jeung kahiji jeung pang menonjol, nu tanggal resmi acara WWDC taun ieu 2022. Salaku salawasna, éta kudu jelas yén dina acara ieu urang bade ningali hardware saeutik, rada euweuh hardware. Ieu ngeunaan a acara husus pamekar, Sistem operasi Apple sareng parangkat lunak sanés.

Anyar MacBook Pro

La apel refurbished toko terus nambihan alat sareng dina hal ieu perusahaan nambihan MacBook Pro énggal kana daptar produk ieu. Sakumaha anjeun terang sadayana, jinis alat ieu parantos dirobih deui ku Apple pikeun uih deui ka pasar, janten aranjeunna praktis produk anyar kalayan pangurangan harga anu lumayan. Dina hal ieu MacBook Pro anyar sumping.

Sababaraha analis ngaramalkeun datangna AirPods Pro anyar pikeun taun ieu, dina hal ieu anu saé ti Ming-Chi Kuo, Abdi janten tukangeun rumor panganyarna ieu. Sigana éta ieu bakal jadi taun headphone apal anyar sanggeus bari tanpa launching sagala warta ngeunaan eta, urang bakal ningali naon kajadian di tungtungna.

Sareng pikeun réngsé kami nyarankeun yén anjeun marios upami anjeun henteu acan ningali sateuacan ulasan ngeunaan komputer desktop Apple énggal, studio mac. Dina hal ieu urang bade manggihan sababaraha aspék téknis tina komputer anyar jeung dina prosés urang bakal ningali na kualitas dina hal bahan, kakuatan, jsb.

]]>
https://www.soydemac.com/fecha-y-hora-oficial-de-la-wwdc-22-macbook-pro-reacondicionado-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/feed/ 0
Ngecas Magic Mouse nalika dianggo, masalah watchOS, sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac https://www.soydemac.com/cargar-magic-mouse-mientras-se-usa-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/ https://www.soydemac.com/cargar-magic-mouse-mientras-se-usa-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/#respond Panonpoé, 03 Apr 2022 09:00:28 +0000 https://www.soydemac.com/?p=109796 Abdi ti mac

Saminggu deui urang hoyong ngadamel ulasan ngeunaan warta anu paling penting atanapi pinunjul dina kuring ti Mac. Dina hal ieu urang kedah antisipasi yén minggu éta pinuh ku rumor sareng warta ngeunaan dunya Apple, janten kami parantos milih sababaraha di antarana. pikeun marios aranjeunna dina Minggu munggaran April ieu.

magic Mouse

Urang mimitian ku sapotong warta anu nembongkeun kami kapinteran sababaraha pamaké pikeun bisa ngajawab naon undoubtedly salah sahiji Apple pangbadagna "shits" dina hal desain. Magic Mouse teu tiasa dicas nalika dianggo, janten pangguna nimukeun gadget ieu anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun éta, ngecas beurit bari urang neruskeun migunakeun eta normal. Henteu écés naha éta bakal hasil tapi pikeun ayeuna aya.

Sigana mah Apple Watch gaduh énggal masalah loading sanggeus versi panganyarna dikaluarkeun ku Apple. Sababaraha pangguna ngawadul dina jaringan anu saprak aranjeunna parantos ngapdet Apple Watch Series 7 ka watchOS 8.5, ngecas gancang parantos liren damel. Upami anjeun salah sahiji pangguna éta, tong hariwang, sareng antosan Apple bakal ngalereskeunana pas kalayan pembaruan énggal.

Kajadian apel

Urang neruskeun kalawan sejen tina warta beredar minggu ieu kalawan nu nujul kana konferensi hasil finansial kuartal panungtungan ieu. Aya seueur mamang ngeunaan naha pendapatan Apple pikeun kuartal terakhir taun ieu bakal langkung seueur atanapi sakedik hasil tina période anu sami dina taun sateuacana. Dina hal ieu parusahaan diperkirakeun nuluykeun megatkeun rékaman sharing kuartal ieuUrang bakal ningali naha éta tiasa dianggo atanapi henteu.

]]>
https://www.soydemac.com/cargar-magic-mouse-mientras-se-usa-y-mucho-mas-lo-mejor-de-la-semana-en-soy-de-mac/feed/ 0
Podcast 13×26: Hiji Oscar Minggu https://www.soydemac.com/podcast-13x26-una-semana-de-oscar/ https://www.soydemac.com/podcast-13x26-una-semana-de-oscar/#respond Thu, 31 Mar 2022 07: 39: 03 + 0000 https://www.soydemac.com/?p=109795 podcast anyar

Kamari rebo kuadrat podcast anyar dina saluran YouTube kami sareng sapertos biasa sacara langsung. Ieu mangrupikeun minggu anu rumit di dunya bioskop saatos upacara Oscar sareng kami henteu tiasa ngeureunkeun ngobrol ngeunaan éta dina podcast kami. Salaku tambahan, sareng sapertos biasa, kami parantos nyarioskeun sababaraha warta ngeunaan dunya Apple sareng headphone ayeuna, Dyson Zone, headphone anu mimitina sigana sapertos lulucon online tapi tungtungna janten kanyataan.

https://youtu.be/3DEic7hbZh4

Ieu link kanggo anjeun lebet saluran YouTube kami sareng anjeun tiasa nuturkeun kami dina épisode salajengna langsung atanapi anjeun tiasa nikmati podcast anu diterbitkeun dina iTunes keur ngadangukeun éta iraha sareng dimana anjeun hoyong. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran sareng anjeun pikir urang tiasa mairan kana podcast, anjeun tiasa ngalakukeun éta langsung ngalangkungan obrolan anu sayogi di YouTube, nganggo hashtag #podcastapple dina Twitter atanapi alus ti saluran anyar kami di Discord Anu kedah diperhatoskeun yén éta gratis kanggo sadayana sareng yén kami langkung seueur pangguna aktip.

Sareng deui urang kedah hatur ka sadayana anu hadir pikeun perusahaan anjeun dina waktos anu saé ieuLangkung seueur pangguna anu rapat langsung sareng anjeun naroskeun ka kami langsung ngeunaan arus téknologi Apple, produkna sareng ogé masalah sanés anu teu aya hubunganana sareng Apple. Pikeun tim éta bener pelesir pikeun ngabagi sadaya pangalaman urang sareng kenal ka anjeunKami arepkeun yén komunitas pangguna ieu terus bertambah unggal dinten.

]]>
https://www.soydemac.com/podcast-13x26-una-semana-de-oscar/feed/ 0