Tony Cortes

Pancing kana jagad raya anu diciptakeun ku Jobs sareng Woz, ti saprak Apple Watch mah nyalametkeun kahirupan kuring. Kuring resep nganggo iMac kuring unggal dinten, naha pikeun damel atanapi resep. macOS matak ngamudahkeun pikeun anjeun.