OS X El Capitan nyandak urang modeu maca anyar dina iBooks

anyar-tukang-ibooks-baca

Nalika kami nganggo OS X El Capitan anu énggal, kami mendakan detil alit anu ngajantenkeun kami ningali yén Cupertino, salian ningkatkeun kinerja sistem, teraskeun ningkatkeun panganteur, duanana tina sistem nyalira boh tina aplikasi anu disayogikeun salaku standar. 

Dina hal ieu urang badé lirén pondok dina aplikasi iBooks. Sakumaha anjeun terang, éta aplikasi dina dimana sadaya dokumén anu anjeun badé kirimkeun kana alat sélulér anjeun sapertos iPhone atanapi iPad dikokolakeun. 

Salah sahiji ciri anu ngagaduhan iBooks nyaéta lamun anu anjeun muka mangrupikeun buku dina format ePub anjeun bakal tiasa ngarobih atribut buku, sapertos ukuran anu ditampilkeun hurup na. Anjeun tiasa ogé milih antara sababaraha bentuk tampilan, gaduh modeu normal, modeu wengi sareng latar hideung sareng modeu katilu nganggo latar sepia. 

Modeu ieu ditambihan ku Apple sahingga anjeun tiasa adaptasi téks kanggo dibaca ka kondisi pencahyaan tempat atanapi ngan saukur resep ka anjeun nalika ningali layar backlit salami lami. Nya, ku datangna OS X El Capitan, aplikasi iBook parantos diénggalan sareng aranjeunna parantos nambihan modeu tampilan kaopat anu kasang tukang buku ePub tiasa kulawu sareng hurup na bodas. 

Mangrupikeun cara énggal yén pikeun sababaraha éta bakal saé sareng anu sanésna éta moal diperhatoskeun ku panggunaan aplikasi. Anu jelas nyaéta Apple hoyong anjeun ngaraos nyaman @ nalika maca dina Mac anjeun kusabab unggal dinten jenis alat ieu dianggo langkung seueur pikeun maca catetan kelas, salaku conto, sareng urang peryogi profil warna anyar anu henteu nyaring visi urang. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge Pedro Rodas cenahna

    hatur nuhun kana nasihat anjeun anu saé pisan artikel hug hug !!!!!

  2.   Oscar cenahna

    ieu kirang nyapekeun panon?

  3.   ngambek cenahna

    Kusabab kuring dipasang El Capitan, iBooks henteu jalan. Tina naon anu kuring tingali dina forum anu sanés, éta mangrupikeun masalah anu langkung seueur pangguna.